Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție cu 170 de instalații luminoase în Iulius Parc

The Glowing Garden recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou, care au impresionat întreg mapamondul.

Tigri, delfini, un pui de elefant în mărime naturală și alte creații sunt expuse la The Glowing Garden”.

O expoziție cu 170 de instalații luminoase, reprezentând animale, unele chiar în mărime naturală, flori și multe alte creații magice pot fi admirate în Iulius Parc, începând din acest weekend. The Glowing Garden recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou, care au impresionat întreg mapamondul. În perioada 16 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024, Iulius Parc va găzdui peste 170 de instalații luminoase.

Animale, printre care și un pui de elefant în mărime naturală, tigri în junglă, delfini sau păsări flamingo, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt câteva dintre creațiile expuse în Iulius Parc. Figurinele sunt luminate cu becuri led, pentru un consum responsabil de energie electrică.

The Glowing Garden recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou, care au impresionat întreg mapamondul.

Expoziția va fi deschisă zilnic, în intervalul orar 16:00-22:00, iar achiziționarea biletelor se face la zona special amenajată în Iulius Parc. Prețul unui bilet pentru adulți este 35 de lei, pentru copii și pensionari, de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formată din doi adulți și doi copii, de 120 de lei.

Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului. The Glowing Garden este o expoziție realizată de Agenția Coco, alături de ingineri și designeri din diferite țări.

„Organizăm astfel de evenimente în toată lumea. Faptul că am reușit să facem posibilă expoziția dedicată tradițiilor chinezești este o onoare pentru noi. Indiferent de țara în care ne aflăm, magia figurinelor strălucitoare are același efect pentru fiecare vizitator: îl transportă înapoi în copilărie, unde totul este posibil. Cred că fiecare dintre vizitatori va fi surprins de expoziție și va pleca din The Glowing Garden cu un zâmbet larg”, a declarat Dan Firoiu, proprietar al Coco Agency.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fabrica de folii stretch a TeraPlast este în construcție, iar testele în producție vor începe în trimestrul IV al acestui an.

TeraPlast a dat în funcțiune o fabrică de folii stretch de 17 milioane €

Articolul următor

Gala UMF „Iuliu Hațieganu”, de la competitivitate la excelență

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share