Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast a dat în funcțiune o fabrică de folii stretch de 17 milioane €

Fabrica de folii stretch a TeraPlast este în construcție, iar testele în producție vor începe în trimestrul IV al acestui an.
Linia de producție este dotată cu tehnologii de ultimă generație și echipamente de top | Foto: TeraPlast

Produsele fabricate în noua unitate din județul Bistrița-Năsăud sunt destinate ambalării industriale, fiind realizate cu tehnologii de ultimă oră.

“Am dat startul activității noastre de producție la noua fabrică de folii stretch, Opal. După o investiție de peste 17 milioane de euro, vă aducem produse 100% românești, realizate cu tehnologii de ultimă generație și echipamente de top.

Opal stretch film este soluția perfectă pentru ambalarea industrială, individuală sau grupată a produselor, destinată uzului automat pentru derulare, cât și pentru paletizoare prevăzute cu sistem de pretensionare.

Fiecare strat din cele nouă este realizat din material 100% reciclabil și evidențiază atenția pe care o acordăm sustenabilității. Echipa noastră a muncit din greu pentru a obține aceste rezultate. Fabrica de folii stretch reflectă angajamentul companiei noastre de a aduce inovația și calitatea în noua piață în care activăm”, susțin reprezentanții TeraPlast.

Testele în producție  au început în trimestrul IV al acestui an. Investiția se ridică la 84 de milioane de lei. Pentru noua centrală fotovoltaică, TeraPlast beneficiază de cofinanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Obiectivul va permite creșterea surselor de energie regenerabilă ale grupului și contribuie la asigurarea a 20% din necesarul de energie electrică din surse regenerabile pe termen mediu.

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est. Acesta este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Din 2008, TeraPlast este listată la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Raportul de sustenabilitate al IULIUS pe anul 2022 – focus pe mediu și comunitate

Articolul următor
The Glowing Garden recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou, care au impresionat întreg mapamondul.

Expoziție cu 170 de instalații luminoase în Iulius Parc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share