Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șeful Rombat, invitat la summit-ul muncii din Arabia Saudită

The Global Labor Marker Conference (GLMC) este punctul central pentru colaborarea globală privind evoluția pieței muncii la nivel mondial, direcționând discuțiile în zona viitorului legislației privind munca, standardelor și inovației.
Lideri din industrie s-au întâlnit la Riad pentru a înțelege megatendințele de pe piața forței de muncă | Foto: Rombat

Directorul general al fabricii de baterii din Bistrița a participat la evenimentul global în domeniul afacerilor de la Riad.

The Global Labor Marker Conference (GLMC) este punctul central pentru colaborarea globală privind evoluția pieței muncii la nivel mondial, direcționând discuțiile în zona viitorului legislației privind munca, standardelor și inovației. Este o platformă globală majoră pentru reglementatori, angajatori și societatea civilă, în scopul colaborării și promovării soluțiilor inovatoare pentru forța de muncă și piața muncii.

Alin Ioaneș a fost invitat ca vorbitor în cadrul acestui eveniment global, cu o audiență de 2.000 de lideri politici, directori executivi, lideri ai organizațiilor internaționale, autorități de reglementare a pieței muncii, cercetători, academicieni, tinere talente.

Principalele teme dezbătute la GLMC au fost catalizatorul pieței globale a muncii, dificultățile privind competențele și productivitatea, transformările pieței muncii, inteligența artificială, munca pentru toți, reproiectarea pieței muncii, modul corect de reglementare și pregătirea pentru potențialele provocări viitoare.

Aceștia se reunesc pentru a-și îmbogăți înțelegerea megatendințelor de pe piața forței de muncă,

Fondată ca Acumulatorul Bistrița, Rombat și-a schimbat denumirea în 1991. A fost deținută de stat până în 1996, iar în urma privatizării a fost cumpărată de angajați. În 2012 a fost preluată de Metair International Holdings Cooperatief, parte a grupului cu același nume.

GLMC își propune să fie locul în care se produc experiențele transformatoare pe piața globală a muncii. Conferința este o întâlnire internațională și multilaterală a factorilor de decizie politică, a liderilor din industrie, a organizațiilor cu viziune de viitor și a experților vizionari din întreaga lume.

Aceștia se reunesc pentru a-și îmbogăți înțelegerea megatendințelor de pe piața forței de muncă, a evoluției legislației și a standardelor de muncă, politicilor și programelor pentru a pregăti forța de muncă și locurile de muncă pentru viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Recesiunea economică va fi puternic resimțită de anumite segmente ale industriei tech, a afirmat CEO-ul companiei de IT Arxia Cluj

Arxia: recesiunea economică va fi resimțită de industria tech

Articolul următor
TenarisSilcotub își continuă angajamentul de a investi în educația tehnică printr-un nou proiect de dotare a atelierului de mecanică al Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian (API) din Zalău.

Strung de 120.000 de euro, donat de Tenaris unui liceu zălăuan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share