Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clienți noi și reducerea costurilor, cele mai mari provocări pentru Marvicon în 2024

Anul 2023 nu a fost un an ușor pentru companiile din România. Criza geopolitică din zonă și criza energiei le-a afectat pe multe. Pentru a vedea cum a trecut Marvicon peste 2023 și care sunt provocările anului 2024 a răspuns pentru Transilvania Business, Ilie Ilea, directorul general al companiei.

Transilvania Business: Cum a trecut pentru dumneavoastră și compania dumneavoastră anul 2023?

Ilie Ilea: Anul 2023 a fost un an dificil din punct de vedere economic. Noi suntem specializați în transport containere maritime, iar în acest sector au fost scăderi ale volumelor de transport între 30-50%. Aceste scăderi au avut un impact negativ asupra activității companiei și au afectat și rezultatele financiare.

Transilvania Business: Care credeți că sunt provocările cele mai mari la care va trebui să facă față compania dumneavoastră în 2024? Enumerați trei astfel de provocări.

Ilie Ilea: Trei provocări pentru anul 2024 ar fi: dezvoltarea celorlalte tipuri de transporturi care le facem (prelată și frigorific), găsirea de clienți noi pentru transportul cu containere și reducerea costurilor.

Transilvania Business: Ce măsuri veți lua pentru a le depăși?

Ilie Ilea: Pentru primele două, încercăm să găsim clienți noi, sau să creștem volumele care le avem în prezent cu clienții actuali. Iar pentru reducerea costurilor, am identificat unele cheltuieli care nu sunt neapărat necesare, pe care le vom elimina în 2024.

 

MARVICON este o companie de expediții și transporturi, care a fost înființată în 2015, la Oradea, ca urmare a unei investiții de capital privat belgian. Este, de asemenea, parte a grupului BE-TRANS, care a fost înființat în 1998, și din anul 2021 a devenit parte a grupului JOST. Marvicon este specializată în transportul containerelor maritime și face acest tip de transport între toate porturile importante din Europa. În afară de transportul de containere, face și transporturi cu remorci cu prelată și frigorifice, care sunt utilizate pentru transportul între România și Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Banca Transilvania (BT) Cluj va avea o pondere mai redusă, de la 21,29% la 19,98%, în timp ce Electrica crește de la 2,47% la 3,11%, iar Aquila urcă de la 0,84% la 1,06%

Cumpărături de Crăciun la bursă: obligațiuni Cluj de 75 milioane €

Articolul următor
Linnify a anunțat extinderea sa pe piața americană prin inaugurarea centrului său din Austin - Texas, unul dintre hub-urile tehnologice cu o dezvoltare accelerată din SUA, având ca sprijin parteneriatul cu Austin Venture Association (AVA).

Linnify își deschide sediu în SUA, cu sprijinul Austin Venture Association

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share