Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Instituția Prefectului Județul Brașov a depus un proiect cu finanțare europeană

La Agenția de Dezvoltare Regională Centru a fost depus un proiect pentru obținerea unei finanțări din fonduri europene de către Instituția Prefectului din Județul Brașov. Proiectul este intitulat Renovarea energetică a sediului Serviciilor Publice Comunitare Brașov și vizează sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor, situat în str. Turnului nr. 13 din municipiul Brașov.

Proiectul în valoarea totală de 21.199.915,21 lei urmează procedura standard de evaluare.

Cum sunt repartizate cheltuielie proiectului depus de Instituția Prefectului?

Din totalul de 21.199.915,21 lei, cea mai mare parte, respectiv 16.786.849,60 lei reprezintă cheltuieli eligibile care ar urma să fie asigurate în procentaj de 85% din Fondul European de Dezvoltare Regională (prin intermediul Programului Regiunea Centru 2021-2027). Restul de 15% vor fi finanțate din fonduri de la bugetul de stat. Dacă proiectul va fi aprobat, cheltuielile neeligibile vor fi acoperite de la bugetul de stat.

Prefectul Mihai Cătălin Văsii subliniază premiera reprezentată de depunerea acestui proiect

„Este pentru prima dată în istoria Instituției Prefectului Județul Brașov când se depune un proiect pentru obținerea unei finanțări din fonduri europene. Este un proiect complex, prin care ne dorim să schimbăm radical sediul celor două servicii publice comunitare, astfel încât să putem oferi condiții mai bune atât pentru angajații acestora, cât și pentru numeroșii cetățeni care apelează la cele două servicii”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii, citat de Monitorul Expres.

În ce constau lucrările?

consolidarea structurii de rezistenţă, anveloparea clădirii, montarea de ferestre și uși exterioare din aluminiu cu geam termopan tripan, montarea unui sistem de umbrire exterioară cu reglare automată inteligentă, finisaje interioare de natură a asigura un nivel ridicat de izolare acustică, modernizarea instalației electrice, modificarea traseului instalației de gaze naturale, instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice, dotarea cu sisteme independente pentru încălzire, ventilație și climatizare, folosind ca surse primare gazul natural și electricitatea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inspectorul Județean de Poliție Timiș va avea o clădire reabilitată

Articolul următor

Proiectul REFERENCE își continuă misiunea de creștere a conștientizării cu privire la Politica de Coeziune a UE odată cu noile apeluri pentru finanțare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share