Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mercure Sibiu Arsenal e singurul hotel din Transilvania construit în 2023

Alături de zona limitrofă a Bucureștilor, singurul oraș din România în care s-a construit un hotel nou în 2023 a fost Sibiul, cu Mercure Sibiu Arsenal. Potrivit Ziarului Financiar, în industria ospitalității din România, anul acesta au apărut 280 de noi camere de brand internațional. 

Cel mai mare operator hotelier care activează în România este Accor, singurul grup internaţional care şi-a își crește constant prezența pe piaţă locală.

„Consolidarea prezenței Accor în Sibiu, unul dintre cele mai pitorești și mai bogate orașe din România din punct de vedere cultural, a fost un obiectiv cheie pentru noi. Și totuși, spun întotdeauna că a avea un hotel într-un oraș nu este scopul final. Să avem cel mai bun hotel pentru acea zonă este ceea ce urmărim întotdeauna. Mercure Sibiu Arsenal este un exemplu foarte bun. Suntem încântați să vedem cum acest proiect excepțional prinde viață și suntem încrezători că va deveni în curând o destinație remarcabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care se află în timpul liber”, a precizat Frank Reul, Vice-President for Development Accor Premium, Midscale & Economy, Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece, citat de Horeca.ro.

Care sunt cele trei noi hoteluri ale anului 2023?

În 2023 au fost construite Mercure Sibiu Arsenal, Mercure Conacul Cozieni și Ibis Styles Otopeni.

Mercure Sibiu Arsenal

Noul Mercure Sibiu Arsenal funcționează în baza unui contract de management, pe o perioadă de 10 ani, între grupul hotelier Accor și investitorul local Compa S.A. Sibiu.  Situat pe Bulevardul Victoriei nr. 48, peste drum de Sub Arini, Mercure Sibiu Arsenal are 121 de camere, 81 de camere twin, 30 de camere de tip Superior, 2 camere pentru persoane cu dizabilități, 5 camere Privilege și 3 suite Privilege.

„Ne propunem ca Mercure Sibiu Arsenal să devină în curând o destinație emblematică pentru Sibiu și pentru regiune. Angajamentul de neclintit al brandului față de calitate, întărit de pasiunea și entuziasmul echipei noastre, va fi garanția unui standard de servicii constant și de încredere. Designul hotelului îi va cufunda pe călători într-o contopire fascinantă de frumusețe atemporală și măiestrie locală, reflectând caracterul și cultura distinctă a locației sale”, a comentat Livia Hoffman, General Manager, Mercure Sibiu Arsenal.

Mercure

Mercure este un brand de tip mediu al cărui atu este mixul inteligent dintre forța și puterea de acoperire a unei rețele internaționale cu ospitalitatea rafinată, adăugată specificui local. Mercure face parte din grupul Accor, ce a dezvoltat la nivel mondial 5.300 de proprietăți în peste 110 țări. Brand e parte activă a ALL – Accor Live Limitless, un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe din industria ospitalității.

Compa

Compa este una dintre companiile de tradiție ale Sibiului cu o istorie de peste 135 ani. Compania noastră s-a dezvoltat împreună cu orașul pe parcursul ultimului secol. Ne bucurăm să intrăm în industria ospitalității alături de partenerul nostru Accor. Sperăm ca acest lucru ne va aduce mai aproape de comunitate printr-o activitate care să fie benefică atât pentru  compania noastră cât și pentru oraș”, a afirmat Dan Băiașu, Directorul Comercial și Directorul General Adjunct al Compa SA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașov: patinoar nou pentru hochei și patinaj artistic

Articolul următor

Sediul Jandarmeriei Alba, eficientizat energetic cu 5,3 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share