Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se caută operator de transport aerian între Aeroportul Oradea – Aeroportul Varșovia

Consiliul Județean Bihor a lansat licitația pentru selectarea unui operator aerian care va realiza curse regulate între Oradea și Varșovia, capitala Poloniei.

Aeroportul din Varșovia este cel mai mare hub aerian din Europa central-estică, având legături cu câteva zeci de alte destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia.

Procedura prevede impunerea unei obligații de serviciu public în ceea ce privește cursele aeriene regulate între aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW) pentru o perioadă de 4 ani, cu respectarea următoarelor standarde minime: capacitatea aeronavei utilizate pentru operarea zborurilor să aibă cel puțin 75 de locuri și programul de zbor săptămânal să includă cel puțin 4 zboruri de la Oradea la Varșovia și retur.

 

Prețuri bilete compensate

Prețurile biletelor vor fi stabilite de ofertant, iar operarea rutei va fi compensată financiar de Consiliul Județean Bihor, după un model de calcul stabilit în caietul de sarcini. Compensația se va plăti trimestrial și va acoperi doar cheltuielile de operare efectivă a serviciilor aeriene și cheltuielile aferente operațiunilor pe aeroporturile OMR și WAW. În condițiile în care zborurile vor fi operate în regim profitabil, cofinanțarea Consiliului Județean Bihor va fi redusă.

Oferta trebuie depusă în termen de 61 de zile de la publicarea anunțului de participare în JOUE, din 8 ianuarie, în conformitate cu articolul 17 alineatul (4) din Regulamentul privind Serviciile Aeriene.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pe de altă parte, vedem un interes mai mare din partea lor pentru soluții mai inovative și sustenabile.

Șeful Rottaprint: “Ne-am dori un an mai stabil, dar suntem căliți de crize”

Articolul următor
Aegon Pensii se transformă în Carpathia Pensii începând cu acest an, în ideea de a răspunde cu atenție la dinamica pieței locale.

VIG face rebranding. Carpathia Pensii, noua denumire a Aegon România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share