Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Construcții a finalizat TRC Park Bacău

Transilvania Construcții a finalizat recent construcția noului parc logistic din portofoliul său – TRC Park Bacău – proiect în care compania a investit peste 15 milioane de Euro.

TRC Park Bacău dispune de de aproape 25.000 de mp în 4 clădiri și găzduiește companii importante din diverse industrii și care sunt în permanentă expansiue, precum: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear și Dona Logistica.

“TRC Park Bacău oferă avantaje strategice: accesibilitatea la rețelele de transport, conectivitatea cu orașul, infrastructura dezvoltată și forța de muncă disponibilă. Factori precum dezvoltarea economică, dar și oportunitățile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic și al companiilor partenere”, spune Paul Barna, Property Manager, TRC Parks.

Proiectul este amplasat strategic, în partea sudică a orașului Bacău, foarte aproape de aeroport, și reprezintă acum 10% din întreaga rețea de parcuri a companiei. Transilvania Construcții deține, în prezent, un portofoliu de spații de peste 250.000 de mp suprafață închiriabilă.

“Într-un segment de piață extrem de dinamic și din ce în ce mai competitiv, compania noastră aplică adaptabilitatea permanentă în noile dezvoltări sau în administrarea celor deja existente. Transilvania Construcții își continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiții și achiziții, dar și prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiții în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut”, spune Andrei Timofte, Director General – Transilvania Construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean Cluj și Administrația Fondului pentru Mediu au semnat contractul de finanțare a proiectului de dezvoltare a infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice la stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Stadionul central al Clujului primește 10 stații de încărcare noi

Articolul următor

Supă sălăjeană pentru minte și suflet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share