Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Emerson atrage tinerii în fabricile sale din Cluj

27 de tineri de la facultățile tehnice și de business, inclusiv șase liceeni, sunt pregătiți să învețe, să crească și să se conecteze cu colegii noștri de la Emerson pentru următoarele șase luni. 
Tinerii angrenați în program au început cu o vizită la una dintre fabricile concernului american | Foto: Emerson

Grupul industrial american a început la Cluj programul destinat elevilor Kick-Off Your Career.

“27 de tineri de la facultățile tehnice și de business, inclusiv șase liceeni, sunt pregătiți să învețe, să crească și să se conecteze cu colegii noștri de la Emerson pentru următoarele șase luni. Călătoria lor a început cu o vizită revelatoare la una dintre fabricile noastre de producție, unde au descoperit produsele inovatoare care fac companiile industriale de top mai sigure, mai eficiente și mai durabile.

Urmează întâlniri individuale cu mentorii, formare privind competențele-cheie, provocări pentru dezvoltarea acestor competențe și sfaturi privind pregătirea CV-ului și a interviului”, a relatat conducerea Emerson Cluj.

Grupul american a inaugurat, în 2021, o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano, din comuna Gilău, cu un efectiv inițial de 110 oameni, unde viza noi recrutări de personal. Emerson a intrat pe piaţa locală din 2006, dezvoltând în parcul Tetarom II Cluj-Napoca un campus industrial pe 12 ha.

Operaţiunile sale în Cluj deservesc în principal beneficiari ai companiei în Europa. Grupul mai deţinea pe piaţa locală un birou pentru vânzări şi service la Bucureşti. Emerson SRL Cluj-Napoca derula afaceri de 1,3 miliarde de lei, cu un profit net de 40 de milioane în 2022. Societatea apărea cu zero angajați în anul respectiv, potrivit Listă Firme, deși în 2021 contabiliza 2.906 salariați.

Emerson produce regulatoare de presiune, produse de monitorizare și asigurare a debitului, aparate de măsurare a debitului și densității, sisteme de control și automatică, generatoare de energie, echipamente electrice pentru centrale electrice fotovoltaice și sisteme de acționare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sunt încântată să vă anunț că încep o nouă poziție ca Managing Director FrieslandCampina România (FCR).

FrieslandCampina și-a adus în România manager de la Coca-Cola

Articolul următor

Top 20 proiecte mixed-use de perspectivă în România. Care sunt atuurile și serviciile lor?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share