Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FrieslandCampina și-a adus în România manager de la Coca-Cola

Sunt încântată să vă anunț că încep o nouă poziție ca Managing Director FrieslandCampina România (FCR).
Noul manager al companiei de lactate a lucrat la Danone, Orkla, Reckitt Benckiser și Coca-Cola | Foto: Progresiv

Roxana Tisăianu a venit de la Istanbul să îl înlocuiască pe Ferenc Szecsko la cârma producătorului de lactate cu fabrici în județele Cluj și Mureș.

“Sunt încântată să vă anunț că încep o nouă poziție ca Managing Director FrieslandCampina România (FCR). Aștept cu nerăbdare să mă întorc într-o categorie extrem de dinamică și complexă, care mi-a rămas aproape de inimă, și să conturez viitorul unui brand atât de frumos precum Napolact.

În timp ce încep un nou capitol, vreau să le mulțumesc tuturor celor din sistemul Coca-Cola din Eurasia, Orientul Mijlociu, Atlanta și din întreaga lume, care au făcut ca experiența mea să fie bogată, plină de intuiție și de bucurie”, a transmis Tisăianu.

Noul manager cu 20 de ani de experiență în industria bunurilor de larg consum care a preluat conducerea FCR îl înlocuiește în funcție pe Ferenc Szecsko, care a condus businessul în ultimii patru ani. Anterior, Tisăianu a ocupat funcția de Integrated Execution Director pentru Eurasia și Orientul Mijlociu la Coca-Cola.

Absolventă de cibernetică

Ea era responsabilă pentru evoluția capabilităților comerciale în regiune și integrarea tuturor segmentelor ale sistemului Coca-Cola, pentru a avea o strategie unitară și o implementare cât mai bună: echipe globale sau locale, parteneri îmbuteliatori, conform Progresiv. Tisăianu și-a început cariera în cadrul Orkla Foods, apoi s-a alăturat echipei Danone, companie unde a ocupat poziții pe plan loca și internațional.

Aceasta a coordonat departamentul de trade marketing al Danone România, echipele de vânzări pe zona de proximitate, clienți majori. La nivel internațional a ocupat poziția de International Key Account Director (Franța), Development Director Moldova & Adriatics și Global Category & Channel Development Director la Danone Nutricia, în Olanda.

În 2020, aceasta s-a alăturat echipei Reckitt Benckiser, când a preluat de la Lajos Magyary poziția de director general pentru divizia Health. Tisăianu este licenţiată a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din Academia de Studii Economice Bucureşti. FCR este parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Compania a raportat pentru anul financiar 2022 afaceri de 576 de milioane de lei și un profit net de 0,2 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gulia Eco-Village: satul în sat cu esență urbană

Articolul următor
27 de tineri de la facultățile tehnice și de business, inclusiv șase liceeni, sunt pregătiți să învețe, să crească și să se conecteze cu colegii noștri de la Emerson pentru următoarele șase luni. 

Emerson atrage tinerii în fabricile sale din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share