Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eleganță și calitate în comerțul auto din România cu Auto Schunn

Arad, Timișoara, Sibiu, Deva, Suceava sunt tot atâtea orașe unde excelența auto poartă un singur nume: Auto Schunn – Partener Mercedes-Benz.

Un portofoliu divers de autovehicule Mercedes-Benz noi și rulate de cea mai înaltă calitate, sunt disponibile cu livrare imediată direct din showroom. Pentru cele mai noi modele Mercedes-Benz, Auto Schunn este nu doar locul perfect pentru achiziție, ci a unui complex de beneficii: consiliere și vânzări Mercedes-Benz noi și rulate, inclusiv transportere și autovehicule comerciale, servicii de buy back, finanțare și asigurări, întreținere, revizii și reparații complexe, garanții și servicii de mobilitate, reparatii autorizate privind accidentele pentru toată gama de autovehicule, Mercedes Me Portal, piese schimb originale Mercedes-Benz.

 

O vizită în showroomurile Auto Schunn este premisa unei experiențe multisenzoriale, și numai cine nu a fost vreodată într-un Mercedes nu știe ce înseamnă asta. Bucuria privirii ce alunecă pe liniile elegante, senzația de spațiu, comoditate a scaunelor, acel less is more care este rezultatul rafinamentului, siguranța în rulare, toate acestea au în spate istoria unei companii orientate spre calitate și succes.

Atenți cu clienții, cei de la Auto Schunn se implică în acțiuni de responsabilitate socială cu grația cu care modelele Mercedes-Benz se fac remarcate pe drumurile din lumea întreagă.

Etalon de calitate, fiabilitate și reziliență,  Mercedes-Benz are în Auto Schunn un partener de încredere, un reprezentant care duce mai departe valorile companiei etalon a landului Baden-Württemberg, cunoscută și apreciată la nivel mondial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiții majore la Direcția Patrimoniu Imobiliar Oradea în anul 2023

Articolul următor

Soluții pentru combatarea migrației

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share