Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

De 10 ani, JTI România este Top Employer în fiecare an

Pentru a 11-a oară consecutiv, JTI România este Top Employer (Angajator de Top). Certificarea a fost atribuită după o analiză aprofundată, realizată de Institutul Top Employers.

Evaluarea a luat în calcul peste 20 de criterii, printre care leadership, mediul de lucru, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare și
training, starea de bine a angajaților (well-being), beneficiile și recunoașterea meritelor.

Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria

Să fii un angajator performant înseamnă să-ți îndeplinești misiunea.

„Această certificare este foarte importantă pentru JTI, dat fiind că reprezintă confirmarea unei instituții independente că facem ceea ce trebuie pentru cei peste 1.400 de angajați. Dezvoltarea oamenilor, atragerea celor mai buni și încurajarea creativității sunt esențiale pentru ca organizația să se adapteze dificultăților din prezent și din viitor. Reputația JTI România și responsabilitatea companiei față de comunitate și societate în general sunt, de asemenea, elemente vitale în crearea unui sentiment de apartenență pentru angajați. Suntem convinși că oamenii noștri sunt cea mai importantă și valoroasă resursă și suntem încântați și mândri să vedem recunoasterea acestui fapt printr-un premiu prestigios, primit anual de 11 ani încoace”, a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

În peste 60 de țări din toată lumea

„Fabrica JTI din București este cunoscută și apreciată în cadrul grupului pentru excelența în execuție, eficiență și eforturile de îmbunătățire continuă. JTI Manufacturing a fost prima companie din România care a fost certificată în 2009 5S Best in Class, un principiu de bază al sistemului japonez de management Kaizen. Aproximativ 75% din produsele fabricate în București merg la export în peste 60 de țări din toată lumea. Toate realizările noastre extraordinare sunt rezultatul dedicării oamenilor și spiritului lor de echipă. Datorită lor, JTI este un angajator de top și voi folosi această ocazie pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce fac”, a adăugat Oguz Kose, Cluster Factory Lead, JTI România.

În beneficiul angajaților

„Această certificare reprezintă încă o recunoaștere că JTI este un loc de muncă extraordinar, o companie care încurajează dezvoltarea talentelor, oferă oportunități de dezvoltare și are grijă de starea de bine a angajaților. Vom continua să construim JTI ca pe o mare familie care să ne inspire, îmbunătățind practicile de resurse umane și devenind un angajator și mai bun. Aceasta va fi în beneficiul angajaților noștri, dar și al viitorilor colegi, care vor găsi la JTI nu doar un job, ci și un loc unde pot fi autentici și pasionați de ceea ce fac”, a precizat Milena Rajic, People & Culture Director JTI România, Moldova și Bulgaria.

La nivel global, JTI se numără printre cele doar 17 companii certificate Top Employer

JTI este una dintre primele companii multinaționale stabilite în România, cu investiții de peste 300 de milioane de euro pe piața locală.
JTI și-a început activitatea în România în urmă cu peste 30 ani, în 1993 (ca R.J. Reynolds) și de atunci se implică activ în comunitate:
compania este partener al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), al Filarmonicii „George Enescu”, Muzeului Brukenthal, al  " Turneelor de poveste" – serie de turnee muzicale în orașele mici, Festivalului SoNoRo, proiectelor CoolSound și Aplauze pentru poet, precum și sponsor oficial al Gigi Căciuleanu Romania Dance Company.

JTI a fost premiată de Ministerul de Externe din Japonia pentru promovarea culturii nipone în România. JTI sprijină Grădina Japoneză din Herăstrău, Căsuța de Ceai din Muzeul Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze din cadrul Universității Româno-Americane. „Întâlnirile JTI”,  lansate în anul 2000, au devenit un brand cultural național în dansul contemporan. Compania susține, din anul 2000, Bursele JTI pentru Jurnaliști, fiind de asemenea partener al Internship 2.0.

În sprijinul vârstnicilor

Din 1998, se desfășoară programul Seniorii JTI, prin care 45 de vârstnici din Sectorul 2 primesc zilnic alimente și medicamente, iar de-a lungul anilor compania a colaborat și colaborează cu Samusocial, Ateliere fără frontiere, ARC, SoSiSeSa și alte organizații neguvernamentale, sprijinind proiecte sociale prin care sunt susținute persoane din categorii defavorizate în diverse zone ale țării, sau intervenții în situații de urgență (ca rezultat al pandemiei, războiului, inundațiilor etc.).

JTI în câteva informații

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări.
Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are circa 46.000 de angajați, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informații,
vizitați www.jti.com.
Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelența condițiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Înființat cu peste 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat mai mult de 2.300 de organizații din 122 de țări și regiuni, cu peste 9 milioane de angajați în total.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele de top din Oradea și Bihor, premiate la Gala ,,Antreprenor pentru Bihor”

Articolul următor

Fondurile europene – cheia succesului la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Bootcamp FIX Cluj 2024 la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este gazda primei întâlniri din cadrul iterației noi, Bootcamp…
Citeste mai mult

Universitatea FITS

Festivalul Internaţional de Teatrul de la Sibiu și-a extins an de an domeniile în care excelează. În paralel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share