Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronatele din Transilvania se întâlnesc la Zalău. Trei miniștri, așteptați în Sălaj

Business Forum Nord-Vest (BFNV) este inițiat de Organizația Patronilor Sălaj (OPS), având ca parteneri Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (AEGR-RNV), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Federația Patronilor Bihor.
Întâlnirile de tip Business Forum pun față în față antreprenorii cu autoritățile naționale și locale | Foto: UNPR

Miniștrii economiei, cercetării și energiei figurează pe agenda celei mai mari conferințe de business organizate vreodată în județul Sălaj.

Business Forum Nord-Vest (BFNV) este inițiat de Organizația Patronilor Sălaj (OPS), având ca parteneri Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (AEGR-RNV), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Federația Patronilor Bihor.

„Acest eveniment este unic prin faptul că este pentru antreprenori, de la antreprenori. Pe o arie geografică ușor accesibilă, e o ocazie de a identifica noi parteneri de business prin participarea la sesiunile de networking, la cina festivă și la prezentarea propriei firme.

În ultimii ani, conferința a oferit oportunități de formare și de creare a noi colaborări de business între cei mai agili și mai motivați antreprenori în dezvoltare din zonă. Ne așteptăm ca BFNV să fie cel mai mare eveniment de business din această zonă din 2024”, a explicat președintele OPS, Alin Buză.

Antreprenorii, la sfat cu miniștri și șefii de județe

Principalii invitați sunt ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului – Ștefan Oprea, ministrul energiei – Sebastian Burduja, ministrul cercetării, inovării și digitalizării – Bogdan-Gruia Ivan, dar și Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Ioan Lucian – președintele UNPR.

Printre vorbitori se numără Victor Tudoran – managing partner la Queenable, Flavian Cătălin Pah – consultant în investiții financiare, Mircea Barna – antreprenor și investitor în România și Germania, Mihai Muntean – profesor la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Teme dezbătute vor fi bunăstarea antreprenorilor români între business-ul propriu și investițiile la bursă; relaționarea ariilor de business; managementul precis și eficient; educarea și formarea elitelor societății.

Cea mai mare conferință din Sălaj

Participă cei mai importanți oameni de afaceri din RNV, reprezentanții ai companiilor membre OPS și UNPR, organizațiilor patronale din RNV, prefecții, președinții consiliilor județene din județele Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, reprezentanții autorităților publice locale.

Evenimentul din 16 februarie, de la complexul Brilliant Parc, include un dialog al oficialităților cu mediul de business, alocuțiunile invitaților, o sesiune de networking. În cadrul BFNV cei prezenți se întâlnesc cu reprezentanții autorităților publice naționale, regionale, locale și află implicarea și colaborarea acestora cu mediul antreprenorial, precum și de cunoaște mai bine potențialul economic din RNV.

Acesta se bazează pe experiența antreprenorilor și experților locali și regionali care vin împreună pentru a-și împărtăși tuturor persoanelor interesate experiențele din lumea reală, lecțiile învățate, cele mai bune practici și cunoștințele antreprenoriale. Ediția trecută a atras peste 100 de participanți, însă organizatorii se așteaptă ca BFNV să fie mai mare la această ediție și să atragă mulți participanți noi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fabrica de sârmă Dan Steel Group (DSG) Beclean, aflată în faliment, a fost vândută, în cadrul unei licitaţii publice, companiei deținute de antreprenorul Ioan Teslaru

Fabrica Dan Steel Beclean, vândută cu 7,5 milioane de euro

Articolul următor
Asocierea condusă de Makyol și-ar fi acontat, cu cel mai mare punctaj, licitația Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), la care a depus ofertă și grupul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu.

Turcii de la Makyol, favoriți la străpungerea Meseșului cu A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share