Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vasile Bar: “Trebuie să susținem transformarea digitală a întreprinderilor”

CCIBN este o organizație creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și organismele din țară și străinătate.
Președintele organizației camerale din Bistrița-Năsăud, la ultima gală de premiere a firmelor din județ | Foto: CCIBN

Competențele digitale avansate, accesul la finanțare, utilizarea eficientă a angajaților reduc riscul de intrare în dificultăți financiare a firmelor în 2024, susține președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

CCIBN este o organizație creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și organismele din țară și străinătate. Aceasta grupează peste 300 de membri.

“Contextul anilor 2020-2023 (contextul pandemic, creșterea costurilor de finanțare, creșterea ratei inflației) și perspectivele anului 2024 (modificări legislative, majorări de taxe și impozite, schimbări de optică fiscală) vor impacta din plin mediul de afaceri în perioada următoare.

Identificarea ṣi conștientizarea riscurilor la care trebuie să facă faţă antreprenorii trebuie să devină o prioritate ȋn 2024, pentru găsirea celor mai bune soluţii care să contracareze efectele negative din piaţă ṣi să asigure stabilitatea afacerii”, spune președintele CCIBN.

Demarează programe de dezvoltare profesională

“Este nevoie de un efort constant și major din partea mediului de afaceri pentru a asigura continuitatea business-urilor, ceea ce presupune suport constant din partea CCIBN pentru a asigura echilibru și stabilitate financiară, implicându-ne activ prin luări de poziţie faţă de diverse propuneri de modificare a legislaţiei cu impact asupra mediului de afaceri.

Utilizarea eficientă a resurselor materiale ṣi umane, dobândirea de competenţe digitale avansate pentru susţinerea transformării digitale a întreprinderilor, facilitarea accesului la finanţare a acestora pentru a deveni mai competitive ṣi a contracara riscul de a ajunge ȋn dificultate financiară sunt obiective pe care CCIBN le va implementa.

Aceasta o vom face prin programele de dezvoltare profesională și proiectele aflate ȋn derulare, totul pentru a crește gradul de reziliență și adaptabilitate a mediului de afaceri bistriţean”.

Transilvania Business a îndemnat antreprenorii locali să anticipeze cele mai mari provocări ale unui nou an cu patru runde de alegeri, dar și să împărtășească măsurile pe care le au în vedere pentru a le surmonta și a se dezvolta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asocierea condusă de Makyol și-ar fi acontat, cu cel mai mare punctaj, licitația Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), la care a depus ofertă și grupul UMB, controlat de Dorinel Umbrărescu.

Turcii de la Makyol, favoriți la străpungerea Meseșului cu A3

Articolul următor

EY România organizează Conferința anuală de fiscalitate în Cluj-Napoca, pe 31 ianuarie 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share