Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambulatoriul Spitalului de Recuperare Cluj, dotat cu tehnologie prin PNRR

Consiliul Județean Cluj a aprobat proiectul de hotărâre care vizează modificarea și suplimentarea listei de echipamente medicale cu care va fi dotat ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare (SCR) din Cluj-Napoca.

Unul dintre echipamentele prevăzute inițial va fi înlocuit cu alte opt dotări, de 1,49 milioane lei, plus TVA, achiziționate printr-un proiect cu finanțare europeană.

Consiliul Județean (CJ) a aprobat proiectul de hotărâre care vizează modificarea și suplimentarea listei de echipamente medicale cu care va fi dotat ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare (SCR) din Cluj-Napoca.

„Rațiunea care a stat la baza acestei decizii a fost aceea de a asigura atât o utilizare cât mai eficientă a fondurilor europene pe care le-am atras, cât și desfășurarea actului medical în cele mai bune condiții. Avem încredere că toate dotările propuse în acest proiect vor facilita întregul proces de diagnosticare și tratare a pacienților ambulatoriului SCR”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Cele opt echipamente de care va beneficia în plus SCR sunt un ecograf dedicat evaluării complexe a afecțiunilor sistemice reumatologice, un sistem de examinare ultrasonografică doppler cervico-cerebrală, două defibrilatoare, două spirometre, un analizor pentru măsurarea oxidului nitric și un audiometru.

Proiectul câștigat și implementat de CJ Cluj la SCR are o valoare totală de 26 de milioane de lei, TVA inclusă, și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul energetic de la Paroșeni va funcționa fără întrerupere două săptămâni

Articolul următor

Firmele din Bihor au exportat mai mult decât au importat în septembrie 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share