Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Calendar bogat în expoziții de mare amploare la Satu Mare în anul 2024

Nu mai puțin de cinci expoziții de mare anvergură vor fi organizate în Satu Mare în anul 2024. Calendarul acestora a fost prezentat de reprezentanții Expo Industry și SkyLine Events, organizatorii acestor evenimente.

Majoritatea expozițiilor sunt la a III-a sau a IV-a ediție, prin intermediul acestora organizatorii propunându-și să continue tradiția din ultimii ani: Astfel, vor fi organizate expoziții agro, casă și grădină, auto-moto, industrie, mobilă și textile, etc.

Calendarul evenimentelor

 

8 – 10 martie 2024: Agro Expo Satu Mare, ediția a III-a

Expoziția va fi organizată în parcarea centrului comercial AuShopping Satu Mare, Galeria Cinema One LaserPlex, Strada Careiului nr. 77-79.

Evenimentul se adresează atât profesioniștilor cât și celor interesați de domeniul agricol.

Scopul expoziției este promovarea noilor produse pentru identificarea nivelului de satisfacție al cumpărătorilor, încheierea de noi contracte comerciale și crearea posibilităților de interacțiune directă între vânzători și cumpărători.

La eveniment sunt programate întâlniri cu diferiți specialiști în domeniul agricol, precum și experți în domeniul financiar-bancar și cel al fondurilor europene.

 

5-7 aprilie 2024: Expo Casa, ediția a IV-a

Evenimentul va fi organizat în parcarea centrului comercial AuShopping Satu Mare, Galeria Cinema One LaserPlex, Strada Careiului nr. 77-79.

Vor fi expuse și promovate: mobilier de grădină, tehnologii ecologice, echipamente, garduri metalice, mobilier de exterior, decorațiuni și piscine, care își propun să îmbine aspectele comerciale și de mediu și să ofere oportunități expozanților pentru a intra în contact direct cu potențialii clienți.

 

6 – 8 iunie 2024: Auto & Motor Expo, ediția a III-a

Expoziția va fi organizată în parcarea centrului comercial AuShopping, Strada Careiului nr. 77-79.

Acest eveniment este dedicat iubitorilor de mașini, profesioniștilor și personalităților remarcante din industrie, fiind deschis și pentru publicul larg interesat de informații despre această industrie.

Vor fi prezentate următoarele categorii de autovehicule: mașini de oraș și off-road, mașini clasice, mașini hibride și electrice, vehicule ușoare și grele. Participanții vor avea ocazia să vadă modele de ATV-uri, motociclete, scutere și accesorii, precum și diverse echipamente auto, sisteme audio și de navigație, tuning auto și moto, precum și echipamente și utilaje de service.

Companiile de leasing și asigurări vor fi de asemenea prezente.

 

13 – 15 septembrie 2024: Expo Industry Satu Mare, a IV-a ediție

Evenimentul va fi organizat în Grădina Romei Satu Mare, unde vor fi instalate 10 corturi industriale (albe) cu o capacitate de 25-27 de expozanți, precum și un cort VIP de protocol (10×5 m).

Vor fi expuse și promovate produse concepute și fabricate în județul Satu Mare. Evenimentul este dedicat companiilor din următoarele domenii: industria auto, industria alimentară, industria ușoară, producția metalurgică, construcții, automatizare și comerț.

Acest eveniment va promova oportunități de muncă și va facilita recrutarea directă a forței de pentru angajatorii sătmăreni.

Vor fi promovate, de asemenea, energia regenerabilă, Casa Verde, Casa Inteligentă, pompe de căldură, precum și conceptele de răcire a aerului și a apei.

Obiectivele evenimentului sunt promovarea expozanților, facilitarea încheierii de contracte cu noi clienți și sprijinirea colaborărilor comerciale și de afaceri.

 22-24 noiembrie 2024 – Expoziția de Mobilă și Textile, ediția a IV-a

Locația evenimentului este AuShopping Satu Mare – Galeria Cinema One LaserPlex, Strada Careiului nr. 77-79.

Evenimentul este dedicat industriei mobilei și textilelor. Scopul principal este ca expozanții să își găsească furnizorii, subcontractanții, reprezentanții, importatorii și distribuitorii. Astfel, se facilitează stabilirea și consolidarea relațiilor comerciale în domeniu.

Participanții la eveniment vor avea oportunități interesante, inclusiv posibilitatea încheierii unor parteneriate și colaborări de afaceri (B2B), participarea la ateliere interactive, precum și prezentarea de noi produse sau magazine online. De asemenea, vor fi prezentate instrumente și accesorii profesionale în domeniul mobilei și al industriei de fabricare a lemnului Scopul evenimentului este de a oferi vizitatorilor o experiență plăcută, precum și posibilitatea să-și formeze legături profesionale, să afle cele mai recente tendințe și să descopere oportunitățile de pe piață.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Traficul de pasageri înregistrat în 2023 de aeroporturile din țară a fost cu 6% mai mare decât recordul de dinainte de pandemie

Patru aeroporturi din Transilvania și Banat, în topul creșterilor din România

Articolul următor

Boloș a găsit 36 de milioane de euro pentru subvențiile la motorină

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share