Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihaela Rus: “Alegerile vor ocupa spațiul publicitar convențional și online”

Vitrina Felix Media Cluj are ca domeniu activități ale agențiilor de publicitate, înregistrând, în 2022, afaceri de 20 de milioane lei și un profit net de 1,5 milioane, cu 21 de angajați, fondatoarea agenției clujene figurând ca asociat unic.
Fondatoarea Vitrina susține integrarea în strategia de comunicare a unor medii neconvenționale | Foto: AFA

Industria publicității va fi captată, în 2024, de campaniile electorale, în timp ce firmele vor avea un comportament de marketing mai rezervat, susține fondatoarea Vitrina și președintele Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

Vitrina Felix Media Cluj are ca domeniu activități ale agențiilor de publicitate, înregistrând, în 2022, afaceri de 20 de milioane de lei și un profit net de 1,5 milioane, cu 21 de angajați. Fondatoarea agenției clujene figurează ca asociat unic.

“Este un an electoral complex, cu multe ture de alegeri, ceea ce va ocupa mult din spațiul de promovare, atât din cel convențional (TV, radio, outdoor), cât și din cel online și social media.

Impredictibilitatea fiscală face ca multe companii să aibă un comportament de marketing mai rezervat și să amâne proiecte mari sau schimbări de direcție. Oferta este tot mai mare, iar publicul în scădere – fie că vorbim de produse, de servicii ori de campanii de employer branding.

În 2024 va ajuta o strategie temporală diferită, cu accent pe perioadele postelectorale, când situația politică va fi ceva mai liniștită, iar publicul doritor să își mute atenția și înspre alte subiecte.

Este nevoie de mai multă proactivitate față de clienții business-to-business și integrarea în strategia de comunicare a unor medii neconvenționale pentru acest domeniu”, a spus Mihaela Rus.

Transilvania Business a îndemnat antreprenorii locali să anticipeze cele mai mari provocări ale unui nou an cu patru runde de alegeri, dar și să împărtășească măsurile pe care le au în vedere pentru a le surmonta și a se dezvolta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Florin Drăgan, rectorul UPT,  trage un semnal de alarmă asupra scăderii numărului de viitori ingineri

Articolul următor
În Iulius Mall Cluj, unde are loc Târgul de Valentine's Day, recent s-a inaugurat și florăria Avenue Des Roses, care propune aranjamente premium și o varietate de flori de unde poți alege. 

Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților la Iulius Mall

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share