Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul CCI Business Suport, lansat cu fostul director de retail al BCR Cluj

CCI Business Suport este un concept nou propus de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) în parteneriat cu Sorin Cordovan, consultant de business.
Sorin Cordovan s-a transformat din bancher în consultant financiar | Foto: CCIBN

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) a pus în mișcare un program de susținere a antreprenorilor din județ.

CCI Business Suport este un concept nou propus de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) în parteneriat cu Sorin Cordovan, consultant de business, care se referă la sprijinirea mediului antreprenorial în ceea ce privește echilibrul și stabilitatea financiară a afacerilor pe care le derulează.

“Educația financiară și pregătirea profesională sunt elemente esențiale care trebuie să facă parte din viața fiecărei companii, atât în ceea ce privește provocările prevăzute în 2024 în domeniul economic, dar și ca mod de învățare continuă pentru o dezvoltare și un management de succes”, potrivit CCIBN.

“După contextul pandemic al anilor 2020-2022, cu impact regăsit inclusiv în creșterea ratei inflației, a costurilor de finanțare, cu modificările de optică fiscală din 2023 și 2024, ne dorim să fim suport pentru mediul antreprenorial, pentru toți cei care doresc și încearcă să obțină echilibrul și stabilitatea financiară în condițiile unui context provocator și impredictibil.

Cum putem reuși în perioade de incertitudine, putem deveni mai competitivi și mai eficienți, ce facem în perioade de dificultate financiară, cum includem și gestionăm o strategia financiară în deciziile de management sunt dar câteva din întrebările pe care le adresăm în cadrul acestui program”, a detaliat Cordovan.

El a activat timp de 11 ani la Raiffeisen Bank și 9 ani la BCR, la cea din urmă fiind director zonal de retail. Ulterior a trecut la consultanța financiară, iar de la finele anului trecut și-a deschis propriul cabinet individual de insolvență.

CCI Business Suport conține o serie de seminarii care se vor derula din 22 februarie până în luna mai, când va fi organizată o conferință de amploare pe tema dificultății financiare, cu participarea Baroului Bistrița-Năsăud și a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență Bistrița-Năsăud.

Temele programului sunt închiderea anului financiar 2023, inspecțiile fiscale, migrarea pe impozitul pe profit, RO e-Factura, dificultatea financiară, identificarea și gestionarea dificultăților.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turnul Primăriei, Casa Darvas, Sinagoga Sion – cele mai vizitate obiective din Oradea

Articolul următor

Călugăreni, Mureș e o destinație turistică de luat în seamă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share