Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Stay Fit Gym își va deschide primul centru la Cluj

Lanțul de săli de fitness a anunțat extinderea pe piața Transilvaniei după ce a preluat un astfel de centru la Sibiu.

Stay Fit Gym (SFG) a anunțat preluarea integrală a două centre de fitness în Brăila și Galați deținute de Elite Gym. Astfel, SFG ajunge la o rețea 32 de centre la nivel național. Compania a început un proces accelerat de dezvoltare în urma intrării în acționariat a Morphosis Capital, în 2021. Atunci lanțul de săli de fitness avea deschise șapte centre.

Este a cincea achiziție a SFG după preluarea Neby Fitness București, dar și de alte centre în Pitești, Sibiu și Galați. În Transilvania și Banat, SFG deține centre de fitness la Alba Iulia, Sibiu, și Timișoara. La finalul acestei luni, SFG va deschide un centru de fitness în Balotești (județul Ilfov), iar în martie va intra oficial și la Cluj-Napoca, prin inaugurarea primului centru în acest oraș.

În cadrul celor 32 de centre SFG sunt înregistrați 33.000 de abonați. Conducerea companiei are în plan ca până la finalul acestui an să ajungă la 45 de centre de fitness în România și 50.000 de abonați. În 2023, SFG a înregistrat venituri de 40 de milioane de lei, dublu față de 2022.

În acest an, compania vizează venituri de 80 de milioane de lei pe baza strategiei de expansiune și creștere organică. SFG a fost fondată de antreprenorii Alexandru și Laurențiu Lascăr, Marius Preodișteanu și operează 32 centre deschise în 13 orașe din țară. Activitățile cuprind clase de aerobic, antrenament funcțional, antrenor personal, saună.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șanse de scalare pentru 20 startup-uri în Incubatorul de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Articolul următor

MIPIM 2024 will host the world’s largest real estate investors and sovereign wealth funds

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share