Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cei mai mari fermieri din Bihor, prezenți la Simpozionul BASF de la Oradea

Zeci de fermieri bihoreni și din județele învecinate au participat, vineri, 16 februarie 2024, la ultimul simpozion din seria celor de iarnă organizat de BASF la Oradea, la Opera Events.

Scopul evenimentului a fost de a prezenta cele mai noi produse și tehnologii pentru protecția plantelor, menite să îmbunătățească performanțele culturilor floarea-soarelui, rapiță și cereale.

Prezentarea a fost făcută printr-un show interactiv prin care echipele formate din fermieri au fost provocate să răspundă la întrebări legate de produsele și tehnologiile BASF.

„Evenimentul face parte din seria noastră de evenimente de iarnă dedicate culturii mari. Lansăm în cadrul acestor evenimente două noi produse, două fungicide pentru culturile de rapiță și floarea soarelui – Pictor Revi; pentru culturile de cereale – Daxur. Vorbim, bineînțeles și despre produsul Architect, pe care l-am prelansat anul trecut. Este un regulator de creștere cu efect fungicid pentru culturile de floarea soarelui”, ne-a informat Andra Teodorescu, specialist marketing.

Astfel de evenimente au mai fost organizate de BASF pe teritoriul întregii țări, cel de la Oradea, al nouălea, fiind ultimul din serie.

Peste 200 de fermieri au fost prezenți la Simpozionul BASF de la Oradea

 „Ne așteptăm la 200- 250 de fermieri din Bihor și județele limitrofe”, a adăugat reprezentanta BASF.

Mulți dintre fermierii prezenți la simpozion cunoșteau produsele BASF, folosindu-le pentru a le proteja culturile de mai mulți ani.

„Folosesc produsele BASF de câțiva ani și în comparație cu cele ale competitorilor sunt mai bune în ceea ce privește raportul calitate-preț. Sper să fie și produsele lansate la fel de bune”, ne-a declarat Sava Suciu, un fermier bihorean prezent la simpozion.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Contract semnat pentru lotul de autostradă Târgu Mureș - Miercurea Nirajului

Articolul următor

Investiție de 7-11 milioane euro la Hotel Imperial Inn Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share