Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DoubleTree by Hilton Oradea trece de la un contract de management la franciză

 Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea anunță tranziția de la un contract de management la unul de franciză, marcând o etapă importantă în evoluția sa și în peisajul ospitalității din Transilvania. Această schimbare semnificativă, finalizată la 1 februarie 2024, consolidează angajamentul față de inovație și servicii de înaltă calitate.

Cu o tradiție de peste 12 ani în excelență, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea a decis să adopte un model de afacere bazat pe franciză, cu intenția de a-și consolida astfel poziția de lider al pieței locale. Această tranziție derivă din dorința noilor proprietari de a se implica direct și activ în creșterea nivelului serviciilor oferite prin investiții, inovație, deschidere și responsabilitate.

Procesul de tranziție către franciză a fost gestionat minuțios, implicând un proces desfășurat pe o perioadă de nouă luni, din mai 2023 până în 31 ianuarie 2024. Între mai și septembrie, s-au desfășurat negocieri detaliate, în timp ce segmentul octombrie – ianuarie a fost alocat proceselor de pregătire intensivă. Toate acestea au asigurat o trecere lină și eficientă către noul model de afacere.

 

„Suntem încântați să anunțăm această tranziție către un nou mod de funcționare, prin contract de franciză, pentru Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea. Această decizie reflectă angajamentul nostru ferm față de clienții noștri, cărora ne dorim să le putem oferi cele mai bune servicii, să le dăruim experiențe memorabile care să-i facă să revină la noi cu încredere”, a declarat Alexandru Pop, proprietarul hotelului.

„Este o onoare pentru noi să fim parteneri cu Elias Power în acest proiect, am colaborat foarte bine în aceste 8 luni și sunt convins că o vom face la fel de bine și în următorii ani în care am stabilit să lucrăm împreună. Avem așteptări mari de la acest hotel, vrem să creștem nivelul serviciilor, ne dorim performanță de cel mai înalt nivel și pentru asta ne bazăm pe o echipă de profesioniști locali dar si pe hotelieri cu experiență internațională”, a precizat Călin Ile, Premier Hospitality.

 

Despre Elias Power

Elias Power este parte din Sapient Group, un jucător important în zona de Business Development din Transilvania. Fondată în 1998, Sapient Group și-a extins domeniile de activitate progresiv, acoperind arii cheie precum domeniul imobiliarelor și cel al ospitalității. De la consultanță și până la dezvoltare imobiliară ori management hotelier, grupul Sapient și-a construit un portofoliu solid, care îi validează credibilitatea câștigată de-a lungul anilor la nivel local și național. Prin Elias Power, Sapient Group marchează angajamentul de a investi în piața HoReCa din Oradea și de a contribui astfel la propulsarea orașului pe harta turismului național și internațional.

 

Despre Premier Hospitality

Premier Hospitality este o companie de consultanță de prestigiu în domeniul hotelier din România, oferind servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților săi. Cu o echipă de specialiști cu experiență vastă, Premier Hospitality se angajează să ofere cele mai bune strategii și servicii pentru clienții săi, contribuind la succesul și creșterea afacerilor din industria ospitalității.

 

Despre DoubleTree by Hilton Oradea

Situat pe malul Crișului Repede, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea oferă oaspeților săi o experiență de cazare de lux, completată de facilități moderne și servicii de cea mai înaltă calitate. Cu o locație convenabilă în apropierea centrului orașului și a principalelor atracții turistice, hotelul este alegerea ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât și de agrement în Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Expoziție de aparatură medicală în Maramureș

Articolul următor
Evenimentul va fi susținute de specialiști cu o vastă experiență în domeniile arboricultură și peisagistică: Diana Culescu – doctor în arhitectura peisajului, Mihai Purcaru – arborist atestat ISA, Dan Moldovan – arborist atestat ISA / Davey Canada.

Dezbatere regională pe arbori și spații verzi la Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share