Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție de aparatură medicală în Maramureș

Camera de Comerț și Industrie (CCIM) și Colegiul Medicilor Maramureș (CMM) vor organiza manifestarea științifică și expozițională MaraMedica.

Expoziția MaraMedica va avea loc, în perioada 14-16 martie, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu Baia Mare. Evenimentul CCIM se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și chimico-farmaceutice pentru medicină.

Componenta expozițională a MaraMedica va fi organizată în Salonul Artelor și va aduce în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluții moderne care răspund provocărilor medicinei generale. Programul de vizitare, cu intrare liberă, va fi 10:00-19:00 joi și vineri, 09:00-13:00 sâmbătă.

Vor participa producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare susţine sectorul privat şi iniţiativa antreprenorială, fiind deținută de 72 de țări, UE și BEI.

Victoria Zinchuk, BERD: “Aducem cercetare de nivel mondial la Cluj”

Articolul următor

DoubleTree by Hilton Oradea trece de la un contract de management la franciză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share