Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sustenabilitate și povești de succes în cadrul unui eveniment organizat de UO

În cadrul proiectelor Alianței EU GREEN, Universitatea din Oradea (UO), organizează vineri, 23 februarie 2024, începând cu ora 14:00, un eveniment on-line ce își propune să devină sursă de inspirație pentru antreprenoriat și inovare.

„Entreprenourial Journey 2024 – Inspiration Days” – „Zile inspiraționale pentru antreprenoriat și inovare” pune în fața publicului interesat oportunități de afaceri și inovare, în domenii precum agricultura, hrana și sustenabilitatea mediului. Vor fi, de asemenea, dezbătute provocările la care sunt expuse domeniile de mai sus, din perspectiva diversității și funcționării ecosistemelor.

Speakeri

În cadrul evenimentului va lua cuvântul conf. univ. dr. Aurel Căuș – expert EU GREEN în cadrul grupului de lucru Inovație și Antreprenoriat.

Prof. univ. dr. habil. Anca Dodescu, prorector al Universității din Oradea, coordonator local EU GREEN, manager al grupului de lucru Inovație și Antreprenoriat, va prezenta obiectivele și avantajele alianței academice europene din care face parte și universitatea orădeană.

Directorul OJFIR Bihor, Cristian Buzlea, le va vorbi celor prezenți on-line despre cum pot înființa o afacere în mediul rural și oportunitățile de finanțare ale acesteia.

Povești de succes

Organizatorii promit „Povești de succes” și un dialog cu protagoniștii acestora. Bioflora Apuseni este o afacere administrată de dr. ing. Emilia Suciu, ce funcționează în domeniul colectării și valorificării plantelor medicinale. Conf. univ. dr. Cristian Domuța, cadru didactic al Facultății de Protecția Mediului a Universității din Oradea, este și antreprenor în domeniul viticol. Iar Maria și Bogdan Hodișan, administratorii Dripper the Factory, conduc o afacere cu cafea cu totul specială în Oradea, fiind amândoi și absolvenți ai Universității din Oradea.

Participarea al evenimentul EU GREEN, desfășurat în mediul on-line, este deschisă și gratuită pentru toți cei interesați de antreprenoriatul sustenabil. Accesul se poate face prin intermediul platformei ZOOM, EU GREEN – Inspiration Days. Pentru a se înregistra ca participanți la eveniment, doritorii pot scana codul QR de pe afiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cardiologie la nivel european, la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Articolul următor

Noul ambasador al Japoniei a vizitat Filarmonica de Stat Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share