Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IFC (World Bank Group) investește 150 milioane de euro în proiectele Lion’s Head

International Finance Corporation (IFC) a oferit Lion’s Head Investments (LHI) o investiție în valoare de 150 de milioane de euro cu caracteristici legate de sustenabilitate, constând dintr-o facilitate de credit sindicalizat și un împrumut convertibil.

LHI este în proces de construire a unei noi platforme pe piața de logistică și industrie ușoară din Bulgaria și România, care va fi susținută în continuare de investiția IFC. Activele logistice ale companiei vor fi certificate EDGE Advanced Green Building, certificare aparținând IFC.

„Consolidarea infrastructurii logistice și a conectivității în lanțurile valorice regionale și globale rămân obiective importante pentru Bulgaria și România în contextul actual”, a declarat Ary Naïm, Manager IFC pentru Europa Centrală și de Sud. „Este vital ca orice formă nouă de infrastructură din regiune să fie construită la cele mai înalte standarde de eficiență energetică și suntem încântați să alocăm finanțare pentru a sprijini LHI în atingerea acestui dublu obiectiv.”

„Sunt extrem de încântată că, după 5 ani de parteneriat de succes cu Old Mutual, IFC a devenit noul nostru partener global în Lion’s Head. Este dovada incontestabilă a rezultatelor remarcabile ale afacerii noastre și aștept cu nerăbdare să continuăm extinderea platformei noastre în regiune”, a declarat dna. Alina Necula, Country Manager România.

Lion’s Head deține și operează în prezent cinci clădiri de birouri situate în zone-cheie, două în Sofia – Polygraphia Office Center și Megapark și trei în București – Oregon Park A, B & C.

Lion’s Head este o platformă imobiliară comercială prezentă în Bulgaria și România, o asociere între Old Mutual Property și AG Capital.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

KÉSZ Group intră în grupul dezvoltatorilor cu proiectul rezidențial Corallis, la București

Articolul următor

Real Estate & Construction Forum: Peste 25 de profesioniști din domeniul imobiliar dezbat, pe 4 martie 2024, situația pieței de real estate și perspectivele de dezvoltare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share