Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

KÉSZ Group intră în grupul dezvoltatorilor cu proiectul rezidențial Corallis, la București

KÉSZ intră pentru prima dată pe piața rezidențială din România, cu intenția de a diversifica activitatea și de a valorifica experiența internațională.

KÉSZ se pregătește pentru dezvoltarea proiectului rezidențial Corallis, situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Petrom City, pe strada Coralilor, cu deschidere către Lacul Grivița. Proiectul se află în stadiu avansat de autorizare, urmând ca autorizația de construire să fie eliberată în curând, iar construcția să fie începută în prima jumătate a anului 2024.

Complexul rezidențial Corallis cuprinde 230 de apartamente și va fi un proiect construit conform cerințelor BREEAM Excellent.

Proiectul imobiliar Corallis include de recepție, concierge, club de fitness, zonă de promenadă pe malul lacului, loc de joacă, grădini tematice, zonă verde pentru yoga și pilates, energie regenerabilă produsă de panouri fotovoltaice, peste 370 de locuri de parcare, mobilier urban și zonă de socializare la exterior. Sub denumirea rooftop apartments, apartamentele speciale din complex cuprind de terase pe acoperiș și vedere panoramică spre lac.

​Compania maghiară KÉSZ Group este acum prezentă în România, atât cu divizia principală de afaceri specializată în construcții generale, cât și cu noua divizie de dezvoltare imobiliară.

KESZ Group a selectat Fortim Trusted Advisors, companie specializată în consultanță și management de real estate, ca agent exclusiv pentru Corallis, primul proiect rezidențial propriu, dezvoltat în România.

„Considerăm că este momentul potrivit pentru a trece la un nou nivel. Am analizat puterea de cumpărare și cererea pieței din România și vedem o evoluție în ceea ce privește tehnologiile, calitatea materialelor și perspectiva sustenabilă a noilor dezvoltări. Consumatorii sunt interesați de mai mult spațiu, vor calitate superioară și sunt dispuși să investească mai mult pentru un stil de viață, nu doar pentru un apartament. Am proiectat Corallis drept un nou concept rezidențial care îmbunătățește calitatea vieții”, declară Tatár Zsolt, Manager Dezvoltare Imobiliară Kesz România.

„Suntem încântați că am fost selectați de echipa KÉSZ pentru management în vânzări și marketing pentru proiectul Corallis. Suntem mândri să dezvăluim parteneriatul nostru exclusiv cu KESZ, o companie de construcții distinsă și de renume.”, a declarat Costin Nistor, Managing Director al Fortim Trusted Advisors, membru al alianței BNP Paribas Real Estate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a recepționat Campusul pentru învățământ dual din Oradea

Articolul următor

IFC (World Bank Group) investește 150 milioane de euro în proiectele Lion’s Head

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share