Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Vest s-a mutat în casă nouă

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest funcționează, începând cu data de 1 martie 2024, într-un nou sediu, clădirea Nokia – Bega Business Center, pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8, etaj 3, Timișoara, 300158.

Mutarea din imobilul de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 14, Timișoara, în care ADR Vest a funcționat până în prezent, are loc în scopul eficientizării activității în contextul dezvoltării programelor europene și preluării de noi programe.

Experiență de peste 25 de ani

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest are o experiență de 25 de ani în gestionarea programelor finanțate din fonduri europene și deține în prezent rolul de Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă – Județul Hunedoara și Organism Intermediar pentru Programul Sănătate în Regiunea Vest.

Totodată, ADR Vest desfășoară activități de promovare a investițiilor în Regiunea Vest, este implicată în momentul de față în șase proiecte internaționale și oferă servicii de suport pentru IMM-uri prin rețeaua Enterprise Europe Network (EEN).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cemacon Cluj a raportat un profit net de 32 milioane lei, în scădere cu 55% față de anul precedent, la o cifră de afaceri de 177 milioane, în coborâre cu 20%, potrivit analizei companiilor de la Bursa de Valori București a Casei de Brokeraj Goldring.

Cum au evoluat companiile “bursiere” ale Ardealului în 2023

Articolul următor
Investitorii Mircea și Adriana Cirț demarează construirea unei noi fabrici a companiei ATP Trucks Automobile, pe 13.000 mp

Grupul ATP va ridica două fabrici de asamblare a camioanelor și autobuzelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share