Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lagardère Travel Retail deschide primele magazine Duty Paid din România pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Lagardère Travel Retail, lider global în domeniul comerțului dedicat călătorilor (travel retail) și-a anunțat deschiderea primelor sale magazine Duty Paid din România pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni. Compania a câștigat licitația publică, organizată anul trecut de  Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), în cadrul unui proces transparent desfășurat prin Bursa Română de Mărfuri.

Licitația a avut ca obiect închirierea unei suprafețe de circa 2000 de metri pătrați din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă București, cu destinația de Duty Paid, presă și alte tipuri de accesorii sau suveniruri de călătorie, pentru o perioadă de 10 ani.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața românească, Lagardère Travel Retail este un jucător activ în retail și foodservice, care deține un portofoliu larg de mărci proprii și în sistem de franciză. Prin structura centrală de organizare, know-how-ul și resursele variate, compania are capacitatea de a dezvolta concepte adaptate culturii, identității locale și preferințelor clienților, cu un grad mare de flexibilitate în oferta de produse pe care o pune la dispoziție.

Portofoliul variat de branduri din cele doua linii de business, Travel Essentials și Foodservice, oferă soluții tailor-made și răspunde cu succes nevoilor specifice ale clienților, depășind astfel așteptările partenerilor noștri.

Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail, una dintre cele doua divizii ale Grupului Lagardère, este lider global inovator în industria de retail pentru călători. Operand aproximativ 5000 de magazine specializate în Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice în aeroporturi, gări feroviare și alte platforme din 42 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzari de 5,2 miliarde de euro în 2022 (gestionate 100%).

Filiala locală a diviziei globale Lagardère Travel Retail a fost înființată în 1996.

Prin noile contracte de închiriere se estimează o triplare a veniturilor Companiei Naționale Aeroporturi București în următoarea perioadă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aplicația oferă posibilitatea inițierii procedurilor prevăzute de legea nr. 17/2014, printre care înregistrarea cererilor pentru afișarea ofertelor de vânzare a terenurilor agricole situate în extravilan, inclusiv a documentelor justificative ale vânzătorilor; înregistrarea cererilor privind comunicările de acceptare ale ofertelor de vânzare și a documentelor justificative ale preemptorilor.

Aplicație pentru circulația și destinația terenurilor agricole

Articolul următor

ONG-urile ar putea atrage 172 milioane euro din redirecționarea impozitului pe venit, însă doar 1/3 din această sumă e asimilată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share