Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un program salarii complex, soluția pentru a calcula ușor remunerațiile

În orice companie, remunerațiile acordate angajaților trebuie calculate cu atenție. Un program salarii te ajută să eficientizezi această activitate complexă, iar o aplicatie pontaj angajati vine de asemenea în sprijinul tău. Instrumentele digitale dedicate proceselor de payroll și HR simplifică operațiunile de payroll, iar astfel este minimizată birocrația internă, dar și șansa apariției unor erori umane.

Calculează remunerațiile ușor cu soluția potrivită

Atunci când te poți baza pe un program salarii pentru calcularea veniturilor salariale, ai siguranța că poți desfășura această activitate simplu și rapid, și pe baza legislației actualizate. Este recomandat să utilizezi un program salarii alături de o aplicatie pontaj angajati, pentru a obține date precise privind prezența oamenilor la locul de muncă. Astfel, vei avea parte de o acuratețe ridicată în stabilirea remunerațiilor lunare ale angajaților.

Alege automatizarea proceselor interne

Implementarea unui program salarii, împreună cu o aplicatie pontaj angajati îți aduce automatizarea multor operațiuni repetitive, precum calculul salariilor, colectarea pontajului, generarea rapoartelor specifice.

Integrează un program salarii cu o aplicatie pontaj angajati

O caracteristică importantă a unui program salarii este capacitatea de integrare cu o aplicatie pontaj angajati. În acest caz, informațiile despre orele lucrate, concediile efectuate și absențele înregistrate în softul de pontaj pot fi preluate ușor în soluția de payroll, de unde stabilești remunerațiile cuvenite angajaților. Integrarea asigură un flux optim al întregului proces de calcul și reduce la minimum potențialele erori.

Alege softuri configurabile pe nevoile tale

Desfășurarea eficientă a calculului de salarii este esențială pentru dezvoltarea organizațiilor. De aceea, ai nevoie de o aplicație complexă și configurabilă pentru această activitate. De ajutor îți este și o aplicatie pontaj angajati, inclusă într-un sistem de HR, prin care colectezi cu acuratețe datele de prezență.

UCMS by AROBS a dezvoltat astfel de soluții, dp-Payroll și True HR, care se pot personaliza pe nevoile particulare din compania ta. Trimite un email la sales@ucms.ro sau apelează numărul 0720 534 424, iar reprezentanții UCMS by AROBS îți vor oferi toate detaliile despre cele două aplicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de la PORR Construct au ajuns la 70% cu lucrările la Centura Nojorid

Articolul următor
Inițiativa „Punem agricultura pe picioare", lansată de Alexandra Buliga, fermier și antreprenor în cadrul societății Baiagro din județul Neamț, a obținut sprijinul Corteva în cadrul programului de granturi educaționale TalentA în 2023, destinat să susțină activitățile femeile în agricultură.

Grant în bani de la Corteva pentru persoanele cu dizabilități din agricultură

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share