Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai important eveniment de cybersecurity din Transilvania, relansat la mijlocul lui martie la Cluj-Napoca

CLUJ CONNECTING DAY, unul dintre cele mai așteptate evenimente de IT din regiune, organizat de BRINEL și CISCO, revine, cu a 5-a ediție, în 19 martie 2024 și aduce în prim-plan trendurile tehnologice în AI și securitate cibernetică, modernizarea infrastructurii și adaptarea facilă la noul mod de lucru hibrid, precum și modalități de a asigura complianța NIS 2 și noutăți legate de protecția datelor și transformare digitală.

Agenda include atât dezbateri asupra celor mai recente tendințe din industrie, cât și sesiuni demonstrative și întâlniri de discuții din dorința de a le oferi celor peste 100 de participanți informații complete care să permită companiilor să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește adopția noilor tehnologii. Evenimentul va fi deschis de Andrei Savin, General Manager BRINEL și Dorin Pena, Managing Director CISCO și va avea mai multe paneluri prezentate de specialiștii celor doi parteneri, dar și invitați din cadrul companiilor care au inovat, integrând noi soluții.

De ce să participați?

Soluțiile de securitate cibernetică propuse de BRINEL și CISCO oferă protecție cuprinzătoare pentru informațiile și activele sensibile ale companiei dvs.

În plus, într-o eră definită de interconectivitatea digitală și progresul tehnologic, integrarea Inteligenței Artificiale (AI) și a securității cibernetice stă în fruntea protejării peisajului digital. Organizațiile trebuie să găsească un echilibru între valorificarea inovațiilor conduse de AI și reducerea riscurilor asociate.

Evenimentul își propune să răspundă acestei provocări și să ghideze companiile pentru a beneficia de scalabilitatea și mobilitatea tehnologiei Cloud menținând în continuare un grad înalt de securitate sporită.

CLUJ CONNECTING DAY, eveniment de tradiție pentru IT-ul clujean

Conceptul CLUJ CONNECTING DAY a fost lansat în 2016 și a reprezentat încă de la început locul unde tehnologia propune businessului noi resurse de creștere și inovație. Evenimentul a cumulat în edițiile anterioare 40 de speakeri, 12 sesiuni tehnice, 1.000 de participanți și 600 de companii.

Despre BRINEL

BRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluții complete pentru transformarea digitală.

Furnizează o gamă largă de soluții și servicii avansate care includ: soluții pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicațiilor utilizând tehnologii open-source sau soluții low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluții de securitate cibernetică, consultanță și managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizațiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

Cu o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, prin abordarea personalizată și dedicarea față de succesul clienților, BRINEL se asigură că puterea cloud-ului conduce organizațiile către o profitabilitate durabilă și o creștere scalabilă.

BRINEL rămâne o organizație agilă sub umbrela iQanto, un brand nou înființat pentru zona de IT și robotică, parte a grupului SNEF. care permite și susține crearea de strategii de creștere pe termen lung.

 Despre Cisco Systems Inc

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco Romania.

Cisco proiectează și comercializează o gamă largă de tehnologii care fac internetul să funcționeze. Platformele noastre sunt consolidate la nivel de rețea, securitate, colaborare, aplicații și cloud și sunt concepute pentru a-i ajuta pe clienții noștri să gestioneze mai mulți utilizatori, dispozitive și obiecte care se conectează în rețea. Acest lucru ne va permite să le oferim clienților o platformă inteligentă și foarte sigură pentru afacerile lor digitale.

Activitatea Cisco este organizată conform următoarelor trei segmente geografice: America; Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) și Asia-Pacific, Japonia și China (APJC).

Produsele și tehnologiile Cisco sunt grupate în următoarele categorii: Platforme de infrastructură; Aplicații; Securitate și Alte produse. Pe lângă produse, oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de asistență tehnică și servicii avansate. Din ce în ce mai mult, tehnologiile Cisco sunt furnizate prin intermediul software-ului și al serviciilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Erbașu poate începe lucrările la lotul blestemat, Suplacu de Barcău – Chiribiș

Articolul următor

Descoperă noi perspective în administrarea clădirilor și proprietăților

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share