Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua de magazine Farmec va depăși 30 de unități în acest an

Farmec Cluj a înregistrat afaceri de 298 milioane lei și un profit net de 9 milioane, în 2022, cu 679 angajați. Societatea specializată în fabricarea parfumurilor și produselor cosmetice era controlată de Mircea Turdean (foto), Ovidiu Turdean și Lucian Pintea.

Până la finalul lui 2024 producătorul de cosmetice va deschide încă trei magazine după cel recent activat la Cluj.

Farmec Cluj a inaugurat, în complexul comercial Vivo, cel mai nou magazin al său sub brandul Gerovital, iar până în decembrie 2024 va mai da în funcțiune alte trei unități, potrivit conducerii societății clujene. Următoarea deschidere este planificată, în martie, la Galați.

„Investițiile în noi locații urmează filosofia Farmec de a oferi consumatorilor atât produse de calitate, cât și expertiză personalizată în îngrijirea pielii”, au menționat reprezentanții companiei.

„Noul magazin confirmă promisiunea noastră de a fi mereu alături de comunitate. Farmec și Gerovital sunt branduri iubite de toate generațiile din România, iar magazinele proprii ne oferă un spațiu în care putem interacționa cu consumatorii și putem oferi răspunsuri imediate pentru nevoile lor”, a motivat Mircea Turdean, director general al Farmec.

Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde unități localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, dar și 17 magazine Gerovital. Celor 28 de magazine de brand se adaugă alte două de franciză în Baia Mare și Pitești. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în 30 de țări.

Aceasta a înregistrat afaceri de 298 milioane lei și un profit net de 9 milioane, în 2022, cu 679 angajați. Societatea specializată în fabricarea parfumurilor și produselor cosmetice era controlată de Mircea Turdean, Ovidiu Turdean și Lucian Pintea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului!

Articolul următor

Oradea, cea mai mare creștere a prețurilor la imobile. Cluj Napoca, cele mai scumpe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share