Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara se reabilitează

Pentru reabilitarea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara sunt investite 20 de milioane de lei din fonduri europene prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest. Lucrările includ și modernizarea din punctul de vedere al eficienței energetice.

În acest moment se desfășoară o serie de intervenții asupra clădirii principale a Spitalului Municipal. Au început lucrări la termoizolare și hidroizolare precum și de înlocuire a instalațiilor electrice, termice și sanitare. Vor fi amenajate instalațiile de detecție și stingere a incendiilor. Proiectul prevede, de asemenea, lucrări la centrala termică, bazinul de retenție, precum și montarea de panouri fotovoltaice.
Valoarea totală a proiectului de reabilitare depășește 23 de milioane de lei, iar aproape 20 de milioane o reprezintă finanțarea din fonduri nerambursabile.
Prima etapă a proiectului a fost finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon.
Cea de-a doua etapă va fi finanțată prin Programul Regional Vest 2021-2027, beneficiarul proiectului fiind Primăria Hunedoara.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai bune obiecte de inclus în baie pentru a te bucura de o experiență plăcută

Articolul următor

Se prelungește termenul de depunere a proiectelor prin Programul Tranziție Justă în județul Hunedoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share