Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Ediția de anul trecut a festivalului de film de la Cluj | Foto: Lorand Vakarcs

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai (UBB).

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial. Acesta va avea loc între 14 și 24 iunie, incluzând astfel și a doua zi de Rusalii (24 iunie), declarată ca sărbătoare legală.

Noua zi de TIFF va fi dedicată retrospectivei celor mai populare filme din festival, filmelor premiate, dar și unor evenimente surpriză. Cel mai mare festival de film din țară pregătește sute de proiecții, cine-concerte, evenimente speciale și întâlniri cu staruri. 150.000 de cinefili sunt așteptați anul acesta la Cluj-Napoca pentru festival, în sălile de cinema, dar și în spațiile outdoor și alternative.

Numărul participanților a crescut constant în ultimii ai, TIFF atrăgând un număr tot mai mare de turiști români și străini în Transilvania. Conform unui studiu realizat de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul UBB, 70% dintre participanții nonrezidenți vizitează Clujul pentru TIFF.

În pregătirea programului final, TIFF a pus în vânzare abonamentele pentru această nouă ediție. Astfel, cinefilii pot alege abonamente care le permit accesul la 10 proiecții, 25 de proiecții și evenimente speciale, sau abonamentul Gold care le oferă acces complet la festival.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Holdingul autohton de materiale de construcții listat pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București (BVB), beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului (MME) oferite de BRK Financial Group Cluj.

BRK Cluj va “împinge” la bursă acțiunile ROCA Industry

Articolul următor

Fondatorii de startup-uri early-stage de IT se pot înscrie în Startup Reaktor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share