Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Națională Poșta Română și Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) se angajează într-un parteneriat pentru promovarea egalității de gen

Poșta Română și Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) au încheiat un parteneriat pentru promovarea egalității de gen și susținerea afirmării femeilor în mediul de afaceri, la locul de muncă și în societate.

Acest parteneriat reflectă angajamentul ferm al ambelor organizații în promovarea egalității de șanse și sprijinirea mediului de afaceri. Prin această colaborare, Poșta Română și PEFA își propun să promoveze rolul și importanța femeilor în activitatea profesională, în societate și în afaceri prin instrumente specifice.

,,Egalitatea de gen reprezintă un pilon fundamental al dezvoltării sociale și economice, fiind un reper de bază în familia Poștei Române. În prezent, în cadrul Companiei, 66% dintre angajați sunt femei, 50% ocupând funcții de conducere. Susținem, fără echivoc, oportunități echitabile  atât de dezvoltare profesională, cât și de promovare ale femeilor în toate mediile de lucru. Prin parteneriatul cu PEFA continuăm să ne implicăm activ și să contribuim la crearea unei societăți mai incluzive pentru toți”, a declarat Valentin Ștefan, director general al Poștei Române.

,,Considerăm că diversitatea și incluziunea sunt valori fundamentale care ne definesc ca organizație și ne oferă un avantaj competitiv în mediul de afaceri. Dorim să creăm un mediu de lucru bazat pe respect, echitate și înțelegere reciprocă, unde fiecare individ să se simtă apreciat și valorizat pentru contribuția sa. În plus, prin parteneriatul recent stabilit cu Poșta Română, ne-am asumat și mai mult angajamentul nostru de a contribui la eliminarea inegalităților de gen. Prin proiectele comune și inițiativele viitoare, ne propunem să încurajăm și să facilităm accesul femeilor la resurse, formare și oportunități de dezvoltare în afaceri”, a subliniat Andreea Negru, președintele PEFA.

Poșta Română și PEFA își propun să lanseze în perioada următoare proiecte comune pentru a contribui la promovarea egalității de gen în mediul de afaceri din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Vino miercuri şi joi, 13-14 martie, la Iulius Mall, la evenimentul CariereÎnIT şi vei avea ocazia să interacţionezi cu numeroase companii în domeniu şi, de ce nu, să aplici pentru primul tău job!

Ești student şi vrei un job în IT? Vino la evenimentul CariereÎnIT, de la Iulius Mall!

Articolul următor

SILOBAG: performanța se măsoară în cântare industriale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share