Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SILOBAG: performanța se măsoară în cântare industriale

„La orice lucru, cântăreşte bine şi începutul şi urmările lui” spunea filosoful grec Epictet, iar la SILOBAG, ce include brandurile SILOBAG România și IulianCântar.eu, despre asta e vorba. Munca se face cu conștiinciozitate, căci o eroare mică la cântar are efecte mari în relațiile comerciale.

Prin divizia dedicată cântarelor industriale, Grupul se numără printre cei mai importanți producători autohtoni de cântare auto și cântare platformă omologate, certificate SRAC, și de aparatură de laborator pentru testarea cerealelor.

Iulian Drăgoi, co-fondator al Grupului SILOBAG, își propune dublarea producției și implicit a vânzărilor de cântare, ținând cont de cererile primite de la fermieri, în baza cărora compania a formulat obiectivele de creștere pentru 2024.

Iulian „Cântar” sau „ăla cu barbă și plete care vinde cântare și saci silobag”

Cunoscut printre fermieri ca Iulian „Cântar”, Iulian Drăgoi este expert în domeniul cântarelor industriale și în soluții de depozitare cereale. Deși Grupul Silobag a lansat recent brandul IulianCantar.eu în agribusiness, numele Iulian „Cântar” are o istorie îndelungată și a fost atribuit chiar de către fermieri.

„După ce mă întâlnesc cu fermierii, așa îmi salvează numărul de telefon în agendă. Povestim despre cântare și desigur că acesta este cel mai ușor mod de a mă ține minte, asociind numele meu cu obiectul de activitate. Mi se mai spune „ăla cu barbă și plete care vinde cântare și saci silobag”. Pentru cei apropiați sunt însă Iulian”, explică specialistul.

Cu peste 20 de ani experiență în vânzări, Iulian a deținut de-a lungul timpului diferite poziții în companii producătoare și distribuitoare de cântare industriale, precum și în cadrul unui laborator de metrologie.

„Lucrez îndeaproape cu fermierii din România și am învățat că aceștia au nevoie de soluții corecte, precise și de calitate. Soluții care să îi ajute să-și transforme munca în bani, cu cât mai puține riscuri. Cântarul este unitatea de măsură a efortului lor și consider că indiferent ce fac, fermierii au nevoie de un cântar.” declară Iulian Drăgoi.

Cântare cu rețea națională

Compania dispune de o echipă de tehnicieni profesioniști, susținută de o rețea națională de parteneri, care pot răspunde rapid la solicitări.

„Un avantaj net pe care îl oferim fermierilor care achiziționează cântarele noastre este disponibilitatea imediată și timpul scurt de răspuns la orice solicitare. Asigurăm servicii complete pentru cântare: producție, montaj, reparații, verificări metrologice.”, explică Iulian.

Un brand de la zero

Construcția brandului IulianCantar.eu are la bază imaginea carismatică a co-fondatorului său, Iulian Drăgoi, un partener de încredere al fermierilor, prezent în mijlocul lor și cunoscător al realității din teren.

„Brandul Iulian Cântar este omul Iulian „Cântar” Drăgoi, cel care oferă garanția calității, cel pe care fermierii îl cunosc deja de mulți ani și care identifică soluția potrivită pentru fiecare nevoie în parte, onorându-și de fiecare dată promisiunile. Relaxat, dar în egală măsură stăpân pe sine, serios, dar foarte personal în abordare, onest și deschis, Iulian Drăgoi este cu siguranță un personaj pe care îl ții minte. Am transpus persoana lui Iulian atât la nivel grafic, în sigla și elementele de identitate vizuală ale companiei, cât și în valorile și personalitatea brandului.”, afirmă Oana Iftime, Managing Partner ID Media Communication, agenția de marketing și comunicare a Grupului SILOBAG.

Identitatea vizuală a producătorului de cântare a fost creată integral de agenție – sigla, manualul de branding și website-ul, precum și materialele de marketing și promovare, semnalistica pentru evenimente și branding-ul flotei de mașini.

Grupul SILOBAG

Grupul SILOBAG este prezent pe piața agricolă din România din anul 2022 cu brandurile SILOBAG România și IulianCântar.eu. În anul 2023, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de peste un milion de euro, din care mai mult de jumătate reprezintă cântarele produse și vândute în țară.

SILOBAG România furnizează saci silobag de diferite dimensiuni, de producție UE, pentru depozitarea cerealelor și a mâncării pentru animale, utilaje pentru încărcare și extracție cereale, împreună cu accesoriile corespunzătoare.

Prin divizia dedicată cântarelor, compania pune la dispoziția fermierilor cântare auto și cântare platformă omologate, certificate SRAC, structuri metalice pentru hale, clădiri industriale și poduri rutiere, respectiv aparatură de laborator pentru testarea cerealelor. Compania asigură servicii complete pentru cântare: producție, montaj, reparații, verificări metrologice.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să vizitați:

www.iuliancantar.eu

www.silobagromania.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Națională Poșta Română și Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) se angajează într-un parteneriat pentru promovarea egalității de gen

Articolul următor

Ghidul esențial: cum să alegi cele mai bune imprimante color pentru școală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share