Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complex President și Oradea, împreună la Târgul de Turism „Ferien Messe” din Viena

Complexul President din Băile Felix și Municipiul Oradea, prin Visit Oradea, se promovează împreună la Târgul de Turism „Ferien Messe” din Viena.

Evenimentul, care se desfășoară în perioada 14-17 martie 2024, este cel mai mare eveniment de profil din Austria.

Acest târg reprezintă o adevărată oportunitate de a promova resortul President, de a stabili legături noi și valoroase în industria turismului, precum și de a invita vizitatorii din Austria ai târgului, dar nu numai, să viziteze Băile Felix și complexul nostru. De asemenea, ne bucurăm de faptul că promovăm orașul Oradea și Băile Felix ca destinație turistică ideală pentru experiențe wellness & spa”, spun reprezentanții Complexului President.

Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024. Prin prezența la eveniment se urmărește consolidarea poziției orașului Oradea ca destinație de top și atragerea de turiști străini.

La ediția din acest an România participă cu un stand de 80 mp, care găzduiește 13 co-expozanți. Pe parcursul celor 4 zile, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul larg vor avea oportunitatea de a vizita și descoperi ofertele turistice pregătite de Visit Oradea și Complex President.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fonduri UE pentru firmele din parcurile de specializare inteligentă din Bihor

Articolul următor
Din 31 martie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, AIAIC intră în Spațiul Schengen, deci 70% dintre pasagerii care călătoresc în această zonă nu vor mai fi controlați de cartea de identitate și pașaport la plecarea din Cluj și la sosire.

“Pasagerii de la Munchen și Frankfurt vor aceleași servicii pe Aeroportul Cluj”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share