Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schrack Technik construiește un centru logistic în valoare de 15 milioane de euro

Schrack Technik România, filiala grupului austriac Schrack Technik GMBH, cu sucursale în Oradea, Cluj-Napoca, Bacău, Sibiu și Timișoara, anunță demararea investiției de peste 15.000.000 de Euro în construcția unui nou centru logistic și birouri office de ultimă generație la Domnești, zona comercială Hornbach Militari.

În faza I va fi construit un depozit 5.500 de mp (cu posibilitate de depozitare de peste 5.000 de paleți), plus birouri 3.500 mp, nivel P+2. În faza II Schrack Technik prevede extinderea depozitului cu încă 8.500 mp totalizând astfel 14.000 mp de depozit.

Proiect ambițios

Acest proiect ambițios are ca scop consolidarea poziției Schrack Technik pe piața echipamentelor electrice prin îmbunătățirea operațiunilor logistice și oferirea unui mediu de lucru inovator pentru echipa companiei. Necesitatea construirii acestui centru logistic vine pe baza rezultatelor financiare excepționale din ultimii ani (aproximativ 36.000.000 euro în 2023), a numărului mare de produse vândute, a numărului crescut de clienți direcți (de la an la an peste 4.800,) cât și pe fondul rulajului foarte mare de colete zilnice.

Scopul nostru este managementul tuturor clienților, fie ei mici sau mari, livrarea a cât mai multe produse, la cât mai mulți clienți și în cel mai scurt timp. Piața ne-a spus că am reușit dar dacă vrem să continuăm acest crez, ne este clar că trebuie să investim. Noul centru logistic va eficientiza lanțul de aprovizionare, facilitând livrarea rapidă și eficientă a produselor către cei 4.800 de clienți din România“, declară Iulian Smarandache, director general al Schrack Technik România.

Digitalizare

Schrack Technik a investit enorm în domeniul digitalizării businessului, care nu numai că a fost printre primii, dar continuă încă să dezvolte și upgradeze soluții, pornind de la nevoile clientului. Un punct de cotitură a fost crearea site-ului modern Schrack Technik și a platformei de comenzi online prin care se desfășoară aproximativ 33% din cifra de afaceri a firmei.

Noi oportunități profesionale

În prezent în Schrack Technik România lucrează 107 angajați și estimează că în următorii 5 ani numărul acestora se va dubla. Marea majoritate a angajaților, cei care sunt implicați în procesul de vânzare directă, sunt absolvenți de studii tehnice superioare, atent și riguros selecționați pe bază de teste tehnice și interviuri și care urmează încă de la început o serie de traininguri specializate. Aceștia sunt susținuți de către departamente cheie – product management, marketing, Logistică, contabilitate, administrativ etc care reușesc cu succes oferirea de suport și creare de instrumente destinate dezvoltării businessului.

Schrack Technik România este filiala grupului austriac Schrack Technik GMBH cu o experiență de peste 100 de ani în lume. În Romania Schrack Technik este prezentă încă din 1998, are 107 angajați si sucursale în: București (sediul social), Oradea, Cluj-Napoca, Bacău, Sibiu, Timișoara și un home office în Craiova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Impulsionarea Antreprenoriatului Feminin: Rolul Conferinței The Woman în modelarea viitorului afacerilor conduse de femei

Articolul următor

Numărul investitorilor în fonduri de investiții a depășit pragul de 600.000 de persoane, maxim istoric pentru industria de asset management din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share