Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucian Ioan, reales în fruntea Uniunii Naționale a Patronatului Român

Reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) din 28 de județe, aparținând celor șapte regiuni de dezvoltare a României, și-au ales noua conducere pentru un mandat de patru ani.
Conferința de la Alba Iulia a adunat participanți ai companiilor din 28 de județe | Foto: AIM, UNPR

Hotelul Transilvania din Alba Iulia a găzduit Conferința Națională Ordinară a organizației patronale.

Reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) din 28 de județe, aparținând celor șapte regiuni de dezvoltare a României, și-au ales noua conducere pentru un mandat de patru ani.

Ordinea de zi a conferinței a cuprins raportul președintelui pentru mandatul recent terminat, modificări ale statutului UNPR, alegerea președintelui, prim-vicepreședinților, vicepreședinților, președinților de comisii ale UNPR; alegerea membrilor comisiei de cenzori.

În urma votului exprimat, Lucian Ioan (UNPR Nord-Vest) a fost reales în funcția de președinte al UNPR, la treilea mandat. El va fi secondat de către prim-vicepreședinții Laura Ciuhu (Lara Business Consulting), Corneliu Pricope (UNPR Nord-Est), Diana Iluț (Asociația Întreprinzătorilor Maramureș – AIM).

Vicepresedinti aleși vor reprezenta cele șapte regiuni: Vicențiu Mocanu (UNPR Sud-Vest), Dan Rîtea (UNPR Nord-Vest), Ștefan Moldoveanu (UNPR Centru Transilvania), Valeriu Stoicescu (UNPR Muntenia), Amalia Cîrstea (UNPR Vest), Daniel Moraru (UNPR Sud-Est), Ovidiu Vladu (IQ Management), Flaviu Leșe (Ro Credit IFN), Alin Buză (Organizația Patronilor Sălaj), Tiberiu Markos (Technosam Satu Mare), Simona Cojocărescu (Interlog).

Președinții comisiilor:

  • etică – Viorel Marian Dica (UNPR Sud-Vest)
  • fonduri europene – Roxana Mircea (REI international)
  • mediere – Anica Iuhos (UNPR Nord-Vest)
  • tineri antreprenori – Ionel Roșu (Afaceri cu Roșu)
  • economică-financiară – Marcela Vaida (Etic Man)
  • IT – Florin Robitu (SIMAVI)
  • construcții-transporturi – Vasile Margin
  • muncă – Ciprian Arion (UNPR Centru Transilvania)
  • comunicare și imagine – Sebastian Hedea (UNPR București)
  • dezvoltare socială – Ioana Orzan (Suflet de Antreprenor)
  • sustenabilitate și responsabilitate socială – Ionuț Coman (CSR Events)
  • juridică – Anamaria Bota (Chiriță și Asociații)
  • strategii de dezvoltare – Florin Preda (Premium Vacuum Sistem)
  • formare profesională, personală și leadership – Daniel Moldoveanu (UNPR Centru Transilvania)
  • administrație publică și dezvoltare regională – Horațiu Buzatu (ArhiDesign)
  • tehnologie și cercetare – Tiberiu Markos (Technosam)
  • restructurare și afaceri în insolvență – Mircea Deaconu  (Rominsolv).

Pentru comisiile agricultură, energie, relații internaționale, cultură, turism – sport nu au existat candidaturi. Toți cei care au fost votați la Conferința Națională, președinte, prim-vicepreședinte, vicepreședinte, președinți de  comisie, vor constitui noul Colegiu Național Director.

”Niciodată în cei 33 de ani de existență, UNPR nu a avut un număr atât de mare de candidați și un Colegiu Național Director atât de puternic și care să reprezinte atât de bine regiunile și județele României. Sunt convins că puternica și noua conducere a UNPR va putea face față provocării de a impune confederația noastră drept cel mai puternic reprezentant din țară, după Camera de Comerț și Industrie a României” a declarat președintele Ioan Lucian.

“În cadrul Adunării Generale a UNPR, AIM a fost reprezentată cu succes de președintele Diana Iluț (Sfara Tours Baia Mare), vicepreședinții Cornel Cușner (Rustic Construct) și Ionuț Roatiș (Grup General ID). Diana Iluț a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte cu cel mai mare număr de voturi. Membrul nostru din Consiliul Director – Flaviu Leșe, a candidat din partea RoCredit IFN pentru funcția de vicepreședinte”, potrivit AIM.

UNPR este o uniune de federații patronale, cu patrimoniu propriu și personalitate juridică. Este cea mai dinamică și activă confederație patronală din România, fiind prezentă în 28 de județe cu companii membre din toate domeniile economice.

Reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) din 28 de județe, aparținând celor șapte regiuni de dezvoltare a României, și-au ales noua conducere pentru un mandat de patru ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) Cluj a semnat cu administrația locală din Șimleu Silvaniei (județul Sălaj) proiectul de reabilitare și de punere în valoare pe fonduri europene a ansamblului Cetății Bathory.

Cetatea Bathory din Șimleu va fi restaurată cu 8 milioane de euro

Articolul următor

Kronstadt Hospitality Expert la 5 ani pe piața de consultanță hotelieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share