Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Maramureș pun sub lupă competitivitatea afacerilor

În 22 martie, lideri ai mediului de afaceri din Transilvania și de la nivel național vor participa la conferința regională Romanian Business Leaders (RBL) Maramureș.
Evenimentul de la Baia Mare adună antreprenori și specialiști din județ și din țară | Foto: RBL Maramureș

Iancu Guda, Bianca Muntean și Sergiu Neguț sunt invitații principali ai conferinței regionale “Competitivitatea afacerilor românești. Riscuri și oportunități”.

În 22 martie, lideri ai mediului de afaceri din Transilvania și de la nivel național vor participa la conferința regională Romanian Business Leaders (RBL) Maramureș. Evenimentul de referință pentru mediul de afaceri local va avea loc la Hotel Magus, din Baia Mare.

Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa cu Iancu Guda, producătorul uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de educație financiară din România, „Banii în mișcare”. Prezentarea sa va cuprinde o privire aprofundată asupra mediului de afaceri actual, o analiză detaliată a competitivității companiilor românești și practici esențiale pentru optimizarea productivității oricărei companii.

Printre invitații speciali mai figurează Sergiu Neguț – cofondator al FintechOS și vicepreședinte al RBL, Bianca Muntean –  CEO al Transilvania IT Cluster (TITC) și coordonator The European Digital Innovation Hub in Transilvania.

“Într-un format interactiv și dinamic, participanții vor avea oportunitatea de a se implica în discuții stimulative și de a împărtăși experiențe, în timp ce construim împreună o comunitate de afaceri mai puternică și mai rezistentă.

Vă invităm să vă alăturați liderilor de gândire și practicienilor de top pentru a vă îmbogăți perspectiva asupra afacerilor și pentru a stabili noi colaborări valoroase”, a îndemnat coordonatorul evenimentului, Ciprian Borșan.

Conferința RBL Maramureș reprezintă o platformă pentru schimb de cunoștințe, business networking și dezvoltare strategică. Acesta este conceput să unească viziunile liderilor de afaceri și să exploreze noi direcții de creștere și inovare. Este un punct de referință pentru cei care vor să se informeze despre cele mai noi tendințe economice și să învețe cum să navigheze printre provocările actuale ale piețelor.

Pe parcursul conferinței, cei prezenți vor putea participa și la atelierele interactive, care le oferă o abordare practică. Sub îndrumarea experților și antreprenorilor, aceste sesiuni sunt menite să aducă în prim-plan studii de caz reale și discuții informate despre teme de actualitate.

Atelierele tematice se vor derula simultan. Participanții beneficiază de flexibilitate sporită în alegerea atelierului care se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor lor. Ei vor descoperi cum să folosească inteligența artificială în dezvoltarea afacerilor, dar și concepte noi de business de la specialiștii prezenți.

Printre vorbitori se vor mai număra Gabriel Prefac – coondator Senflua Insurance, Ciprian Borșan –  cofondator Harpoon Marketing, lider RBL Maramureș, Călin Buciuta – CEO SelectSoft, Nicolae Onțiu – CEO One IT, Ștefan Dărăbuș – proprietar Ultra Residential, Radu Zoicaș –  director general Parcuri Industriale Maramureș, Alexandru Roja – Head of Innovation and Digital Transformation la Transilvania IT Cluster.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a verificat respectarea prevederilor legale în încheierea și executarea contractelor individuale de muncă și a cerințelor minime de securitate și sănătate în muncă de către angajatorii din comerțul cu amănuntul, cu excepția autovehiculelor și motocicletelor.  

Inspecția muncii a controlat supermarketurile Clujului. Amenzi de 11.300 €

Articolul următor

DATACOR Green Energy a instalat panourile fotovoltaice ale AQUABIS

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share