Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

După succesul răsunător de la Sala Palatului, VIZIONARII vin la Cluj-Napoca  

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 16:00, centrul de conferințe Elitis Center găzduiește conferința “VIZIONARII”, care îi are invitați pe trei dintre cei mai buni specialiști din România, în domeniul neuro-chirurgiei, neurologiei și psihologiei.

Profesorii Alexandru Vlad Ciurea și Dumitru Constantin Dulcan, alături de doctorul Cristian Andrei sunt prezenți pe afișul conferinței-eveniment, moderată de Florentina Fântânaru.

Alexandru Vlad Ciurea este profesor universitar de neurochirurgie, cu practică în patologie tumorală cerebrală și spinală, patologie vasculară cerebrală, neurochirurgie pediatrică, neurotraumatologie. A condus și a fost implicat în zeci de proiecte naționale și internaționale de cercetare, publicând, de asemenea, monografii în domeniul neurochirurgiei, managementului de sănătate și în problemele legate de alimentația bogată în e-uri.

A fost Directorul General al Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din București, când a implementat Centrul de Excelență în Neurochirurgie și Neurologie.

A fost decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan a fost Şeful Catedrei de Neurologie a Spitalului Militar Central şi Şeful Catedrei de Neurologie şi Neuropsihosomatică a Universităţii „Titu Maiorescu” Bucureşti. Are specializări în Neurologie și Psihiatrie și competenţe în explorări neurofiziologice EEG, EMG, PE, terapia durerii. Este doctor în ştiinţe medicale, cu participări la evenimente medicale în Beijing, Roma, Berlin, Paris, Marsilia, Geneva, Istanbul, Viena, Minneapolis, Londra, Toronto, Sydney, Bangkok, Madrid, Lisabona, Florenţa, Moscova, Rhodos, Nisa, Geneva. Membru al Societăţii Române de Neurologie, al Organizaţiei Internaţionale de Cercetare a Creierului (IBRO), al Societăţii Române de Psihiatrie, al Societăţii Române de Acupunctură, al Ligii Române pentru Sănătate Mentală, al Societăţii Române de Neuropsihoendocrinologie, al Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România şi din Străinătate şi a numeroase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale. Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti.

Doctorul Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Practică în sistem privat psihiatria, fiind preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane.

Este atestat în teorii ale personalității, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrică și este editor corespondent al The British Journal of Psychiatry.

Conferința VIZIONARII este dedicată persoanelor pasionate de dezvoltarea personală și de sănătatea mentală. Participanții vor avea ocazia de a învăța direct de la acești trei experți de top și de a se inspira din experiențele lor, VIZIONARII fiind cei care fac diferența pozitivă în zilele noastre.

Evenimentul este susținut de Institutul Brainmap Neuroscience https://institutulbrainmap.ro

Biletele pentru conferința “VIZIONARII” se găsesc pe: https://www.entertix.ro/bilete/21431/vizionarii-27-aprilie-2024-elitis-events-center-cluj-napoca.html?fbclid=IwAR0Iofj4gURwR41uBzf5XlrYI7GQOMDH5kZANtV4BgDyqs9tIAEJ55wPXU4 și

https://www.myticket.ro/bilete/21431/vizionarii-27-aprilie-2024-elitis-events-center-cluj-napoca.html?fbclid=IwAR0Iofj4gURwR41uBzf5XlrYI7GQOMDH5kZANtV4BgDyqs9tIAEJ55wPXU4

Locurile în sală sunt limitate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ceremonia ATA a avut loc cu ocazia evenimentului 2024 Air Transport Symposium, desfășurat în perioada 17-19 martie, în Grecia, la care au participat personalități din industria transportului aerian.

Directorul Aeroportului Cluj, liderul anului în transport aerian

Articolul următor

Antreprenoarele din România: “PNRR lasă IMM-urile în urmă”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share