Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avison Young Adrian Crizbășianu, noul Head of Industrial & Logistics Agency al Avison Young

Adrian Crizbășianu are o experiență de peste 25 de ani în logistică și real estate, timp în care a ocupat poziții de top în managementul DB Schenker și VGP România, cu o contribuție semnificativă la dezvoltarea acestor organizații la nivel național și în regiune.

Adrian Crizbăşianu a lucrat peste 15 ani în cadrul operatorului de servicii de transport şi logistică DB Schenker, ocupând diferite roluri de management, ultimii 7 ani în poziția de COO (director operaţional) şi membru al consiliului director. În 2020 a preluat conducerea dezvoltatorului de spaţii logistice şi industriale VGP în România, coordonând pentru doi ani echipa locală, cu focus pe expansiunea companiei la nivel național, prin inițierea construcțiilor în noile parcuri din București, Brașov și Arad.

Avison Young este echipa unde am găsit premise și valori comune: colaborare, agilitate, spirit antreprenorial orientat către performanța și oportunitate. Domeniul dezvoltărilor logistice și industriale continuă trendul de creștere, iar convergența cu practicile din piețele mature, repoziționările strategice post-Covid, îmbunătățirea infrastructurii, precum și aderarea la Schengen vor aduce oportunități noi de investiții pentru România și vor crea noi destinații de dezvoltare. Pentru a valorifica din plin aceste oportunități, ne propunem să fim un partener pe care clienții noștri să se bazeze, nu doar din perspectiva consultativă, ci mai ales atunci cand vine vorba de implementare și execuție a proiectelor, adaugă Adrian Crizbășianu, Head of Industrial & Logistics – Avison Young.

În ultimii doi ani, Adrian Crizbășianu a coordonat, în Praga, pentru DB Schenker dezvoltarea și implementarea unui centru de distribuție complex, complet automatizat, scalabil, dotat cu sisteme robotice G-T-P (goods to person) și un sistem extins de conveioare, în suprafață de 50.000 mp. Acesta este, în prezent, operațional și funcționează ca hub principal de distribuție în Germania și CEE pentru un lider global din segmentul de „consumer electronics”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SMA Real Estate Kluster, partenerul de comunicare al Imoteca

Articolul următor

Tur de forță Ciolacu, Grindeanu, Ciucă pe centurile și drumurile expres din Moldova, Ardeal și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share