Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SMA Real Estate Kluster, partenerul de comunicare al Imoteca

SMA Real Estate Kluster a devenit partenerul de comunicare al Imoteca – The residential experts, companie de consultanță imobiliară reper în România.

Imoteca – The residential experts este în prezent una dintre cele mai recunoscute companii de consultanță și reprezentare rezidențială, cu un portofoliu generos de proiecte rezidențiale și mai mult de 6.000 de unități vândute. Cu o activitate în permanentă creștere, Imoteca a devenit un reper în domeniul real estate prin consecvența și constanța sa pe piață, dar mai ales prin calitatea serviciilor oferite.

Compania este prezentă în București și Ilfov și a avut activitate în trecut și în Cluj-Napoca, Constanța și Brașov. Planurile de expansiune continuă în marile orașe din țară.

“Pentru Imoteca, real estate nu înseamnă doar construcții, clădiri, spații, noi nu oferim pieței pereți și locații, ci mai degrabă o experiență, o coeziune între spațiu, emoție și natură. Piața imobiliară este mai fluidă decât am crede, este un cumul de sinergii, de la calitatea materialelor, până la grija pentru spațiul și timpul consumatorului, la grija pentru mediu.

Pentru a înțelege acest tablou complex, este nevoie să avem o comunicare potrivită și făcută la un nivel care să asigure nu doar vizibilitate proiectelor din portofoliul nostru, dar și o educare a pieței pentru a avea decizii de achiziție potrivite fiecărui client sau investitor”, declară Rafaela Nebreda co-fondator al Imoteca – The residential experts.

Din portofoliul Imoteca fac parte Gulia Eco-Village, Eminescu 65 Residence, New Point Residence, Estoria City, Marca Herăstrău, Alexandriei 152, Sera Verde Residence.

SMA Real Estate Kluster va dezvolta și va implementa campaniile de comunicare ale Imoteca – The residential experts, cu rolul de a populariza activitatea în ascensiune accelerată a acestei companii, dar cu accent și pe inovare, pe relațiile dintre oameni și pe schimbările de tendințe din piață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EXEC-EDU lansează o nouă ediție a programului de burse pentru antreprenori

Articolul următor

Avison Young Adrian Crizbășianu, noul Head of Industrial & Logistics Agency al Avison Young

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share