Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IRUM a fost vizitată de tineri

Fabrica reghineană IRUM a fost unul din obiectivele vizitate de tinerii din Rotary Youth Exchange District 2241 Romania & Republica Moldova, în cadrul proiectului Rotary Youth Exchange. Aceștia au fost primiți cu căldură de producătorul de tractoare din județul Mureș.

Proiectul Rotary Youth Exchange susține schimbul de experiențe între elevii din mai multe țări. În cadrul preocupărilor legate de tineri sunt organizate atât excursii, cât și tabere. Din Europa până în Asia, le sunt oferite experiențe impresionante, grație taberelor organizate de districtele și cluburile Rotary din întreaga lume, certificate în programele Youth Exchange Program (YEP).

Start industrial din Mureș: IRUM

După un prim popas în Târgu Mureș, pe tărâm cultural, tinerii din Mexic, Brazilia, Canada, Statele Unite ale Americii și România au ajuns la Reghin pentru a vizita unitatea fanion a industriei constructoare de tractoare a României.
„Am hrănit curiozitatea lor de a afla cât mai multe informații, i-am provocat la un mic joc și i-am introdus în lumea tractoarelor românești cu mult entuziasm prin prezentarea fabricii IRUM” au spus reprezentanții companiei IRUM.
Județul Mureș a fost punctul de plecare al tinerilor în demersul lor educativ de cunoaștere a celor mai importante puncte economice și culturale ale României.
„Turul nostru a debutat în Tg. Mureș, unde am avut privilegiul de a vizita Palatul Culturii din oraș, o experiență minunată într-un loc plin de istorie și farmec. Dar aventura noastră nu s-a oprit aici! Am continuat călătoria și ne-am oprit la IRUM din Reghin, unde am explorat industria agricolă locală”.

Rotary Youth Exchange

Tinerii din străinătate sunt găzduiți în familii din România. Ei au sosit treptat, unii la finalul anului 2023, alții la începutul anului 2024. Ei și-au petrecut această primă perioadă în orașele unde au fost primiți cu entuziasm.

Veniți din Mexic, Statele Unite ale Americii, Canada  și Brazilia, ei au ales să petreacă una întreg an în România, în cadrul schimbului de experiență pentru tineri, organizat de Youth Exchange Program. Astfel, unul dintre tineri este găzduit la Târgu-Mureș, unul la Slatina, la Cluj-Napoca și la Râmnicu-Vâlcea,

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalul Județean de Urgență Zalău se digitalizează pe 1 milion de euro

Articolul următor

Peste 7.000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share