Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Simex a avut magazin în mall-ul incendiat la Moscova

În complexul comercial Crocus City Hall (CCH) din Moscova, unde a fost atacul terorist, Simex a avut magazin de mobilă românească.
Galeriile comerciale ale complexului găzduiau zeci de magazine | Foto: Crocus City Hall

Directorul comercial al producătorului de mobilă și-a manifestat regretul față de distrugerea complexului Crocus și compasiunea față de victimele atentatului.

“În complexul comercial Crocus City Hall (CCH) din Moscova, unde a fost atacul terorist, Simex a avut magazin de mobilă românească. Acolo, în Centrul Expozițional din CCH, am participat, împreună cu italienii, la expoziții de mobilă foarte reușite și mutual avantajoase. Cunosc foarte bine acel complex și toată zona respectivă.

Transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor precum și întregului popor rus în legătură cu tragedia, teribilul atac terorist care a avut loc pe 22 martie la CCH. Dumnezeu sa le dea răniților recuperare și însănătoșire rapidă. Condamnăm cu fermitate orice formă de terorism și toate atacurile împotriva civililor. Teroriștii nu au naționalitate, nu au patrie și nu au religie”, a spus Gabriel Lavrincic.

Printre brandurile brandurile prezente în CCH se numărau Escada, Max Mara, Cavalli Class, Swarovski, Miele, Balli, Villeroy & Boch, Baldinini, în timp ce Prada, Chanel, Gianvito Rossi, Loro Piano, Ermenegildo Zegna figurau ca închise temporar. Complexul din grupul Crocus, deținut de miliardarul Aras Agalarov, a fost puternic afectat de incendiu, însă proprietarul a spus că va fi restaurat și redeschis.

Fabrica Simex din Șimleu Silvaniei (județul Sălaj) produce mobilier din lemn masiv. Simex SA avea, în 2022, afaceri de 43 milioane lei, un profit net de 1,5 milioane, cu 236 angajați. Societatea îi avea ca acționari pe Dumitru Blaga (55%), Adnana Blaga (16%), Microstar (17%) și Simex Furniture (12%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mircea Cărtărescu va conferenția la UMF la „Iuliu Hațieganu”

Articolul următor

Lecții de business, digitalizare, credite și fonduri europene la Business Evolution

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share