Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Debutează emisiunea de obligațiuni corporative Life Is Hard

Printr-o altă decizie a CA s-a decis ca din acțiunile răscumpărate de LIH, 96.940 de titluri să fie oferite cu titlu gratuit către angajații LIH și Innobyte Solutions (deținere 100% a LIH). Transferul dreptului de proprietate asupra acțiunilor de la societate către angajații LIH și Innobyte se va face după transmiterea documentelor către Depozitarul Central. LIH, companie de tehnologie listată pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului (MME) oferite de BRK Financial Group. MME este participantul la sistemul de tranzacționare al BVB care și-a asumat rolul de a susține lichiditatea unui instrument financiar. Capitalizarea LIH era de 67 de milioane de lei.

În perioada 2 aprilie – 15 aprilie, casele de brokeraj Goldring și BRK vor derula oferta publică aferentă emisiunii a 100.000 obligațiuni ale Life Is Hard (LIH) Florești.

„Obligațiunile LIH, în valoare nominală de 100 lei, cu un cupon de 10% anual, cu plată trimestrială și cu maturitate în 2028, se vor putea subscrie prin oricare broker (societate de servicii de investiții financiare) la orice preț, în intervalul 96-104 lei, pasul de cotație fiind de 1 leu.

Emisiunea de obligațiuni va finanța planul de construcție a unui parteneriat strategic”, a anunțat conducerea Goldring. Consiliul de Administrație (CA) al LIH a stabilit, la finele anului trecut, detaliile emisiunii de obligațiuni de până la 10 milioane de lei.

Printr-o altă decizie a CA s-a decis ca din acțiunile răscumpărate de LIH, 96.940 de titluri să fie oferite cu titlu gratuit către angajații LIH și Innobyte Solutions (deținere 100% a LIH). LIH, companie de tehnologie listată pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului (MME) oferite de BRK Financial Group.

Capitalizarea LIH era de 77 de milioane de lei. Principalele produse generate sunt destinate pieței asigurărilor, aplicații de administrare a business-ului pentru IMM-uri, platforme de licitații online, telemedicină, acces în clădiri. LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRo. Principalii acționari erau Cătălin Chiș – 29%, Active Power Solutions – 27%, persoane fizice – 41%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Specialiștii casei de insolvență Eurosmart au finalizat cu succes demersurile de stingere integrală a datoriilor societății sălăjene Construcții Montaj Crișeni.

Eurosmart a obținut 1,3 milioane € din valorificarea activelor Construcții Montaj

Articolul următor
Investiția în centrul de agrement acvatic Câmpul Tineretului, din Baia Mare, se ridică la 35 de milioane de euro.

Cum va arăta primul aquapark al Maramureșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share