Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marius Cuibuș este noul președinte al Federației Patronilor Bihor

Adunarea Generală a Federației Patronilor Bihor (FPB) a decis în ședința de marți, 2 aprilie 2024, alegerea unui nou președinte. Acesta este Marius Cuibuș, administratorul Proderamid.

Staff-ul de conducere al Federației Patronilor Bihor este completat de: Daniel Cotuna – prim vicepreședinte, Florin Balint – vicepreședinte și Vasile Fonoage – vicepreședinte.

Vasile Fonoage, Marius Cuibuș, Daniel Cotuna și Florin Balint – noua conducere a FPB

Altă decizie importantă a Adunării Generale a FPB este dezafilierea de la Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), condusă de Ioan Lucian, unul dintre fondatorii Federației Patronilor Bihor, prima organizație patronală din România.

Totodată, Adunarea Generală a decis afilierea la Consiliul Național al Întreprinderilor private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Adunarea generală a FPB a decis dezafilierea de la UNPR și afilierea la CNIPMMR

“REGENERAREA ROMÂNIEI”

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR), confederație reprezentativă la nivel național pentru IMM-uri, organizează un nou concept de evenimente dedicat dezvoltării economiei românești, intitulat “vorbIMM despre…Regenerarea României”.

Evenimentul de la Oradea va avea loc la Ramada by Wyndham, Sala Toscana, pe data de 04 aprilie 2024, în intervalul 10:00-13:00.

Evenimentul se adresează antreprenorilor, inspectoratelor școlare, universităților, școlilor duale și academiilor de studii care doresc să contribuie la dezvoltarea mediului economic și susținerea forței de muncă. Acesta va avea ca scop prezentarea conceptului “REGENERAREA ROMÂNIEI”, dezvoltarea competenţelor care oferă oportunităţi de angajare și sprijinirea agenţilor economici să se implice direct în toate componentele formării forţei de muncă de care au nevoie, încurajarea muncii în rândul tinerilor prin urmarea unui nou traseu educational și sublinierea principiilor de educație financiară.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Raportul pe 2023 al rectorului UBB Cluj, Daniel David, relevă că instituția a planificat venituri de 901 milioane lei, însă a realizat încasări de 806 milioane (89%), în timp ce cheltuielile s-au ridicat la 870 de milioane.

Cea mai mare universitate din România, la raport

Articolul următor

Intervenție cu prelevare multi-organ şi multi-ţesut, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share