Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

”Artă în sănătate”, la Clinica ELITEMED

Oferta serviciilor medicale de calitate superioară de la nivelul județului Mureș s-a îmbogățit prin inaugurarea Clinicii ELITEMED din Târgu Mureș. Situată în pitoreasca zonă a Platoului Cornești din municipiul reședință de județ, Clinica ELITEMED include o echipă pluridisciplinară de valoare ce își propune să ofere cele mai avansate tratamente medicale, personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient, într-un spațiu elegant care garantează o experiență medicală premium.

Dr. Iulia Bârsan, managerul noii clinici, ELITEMED, a subliniat angajamentul clinicii de a oferi servicii de calitate superioară, concentrându-se pe experiențe medicale pluridisciplinare și complexe. Dr. Iulia Bârsan a exprimat viziunea ELITEMED ca fiind ”o clinică multidisciplinară care se ocupă de investigații și intervenții complexe”, cu o misiune clară de a furniza servicii medicale la cele mai înalte standarde pentru toți pacienții.

Conceptul cheie al ELITEMED este acela de a crea un ”sanctuar al sănătății”, luând în considerare influența mediului asupra stării pacienților. Fiecare detaliu al spațiului clinic a fost meticulos conceput pentru a oferi o experiență premium, de la designul interior sofisticat până la operele de artă atent selectate care împodobesc pereții. Dr. Iulia Bârsan a subliniat că acest efort se îndreaptă către crearea unui mediu în care fiecare vizită să fie o experiență plăcută și reconfortantă.

Remarcabil este conceptul inedit de ”artă în sănătate”, reflectat în majoritatea operelor de artă din clinică, care au legătură cu corpul uman și anatomia umană, aducând o dimensiune artistică și educativă în spațiul medical.

Ofertă bogată de specialități medicale

Clinica ELITEMED propune pacienților un portofoliu bogat de specialități medicale și servicii medicale, cum ar fi: Dermatologie, Chirurgie Plastică,  Endocrinologie și Pneumologie, Nefrologie, Ortopedie, Psihiatrie, Neurologie, Oncologie, Epidemiologie și Medicină de călătorie, Comisie oncologică multidisciplinară, Anatomie patologică și Terapii intravenoase.

În premieră pentru piața servicilor medicale mureșene, în incinta Clinicii ELITEMED funcționează un Cabinet de medicină de călătorie.

”Aici, medicul epidemiolog consultă atât la plecarea, cât și la întoarcerea dintr-o călătorie mai lungă sau mai scurtă într-un areal diferit decât cel de domiciliu și asigură prevenția împotriva bolilor tropicale sau cu risc din țara de destinție prin vaccinare atunci când un vaccin este disponibil, dar și prin alte măsuri profilactice. Practic, medicina de călătorie presupune atât vaccinare pentru țările care solicită carnet de vaccinare, dar și măsuri profilactice și consiliere la întoarcerea în țară în cazul apariției simptomelor”, a arătat Dr. Iulia Bârsan.

Tot la capitolul premiere pentru județul Mureș, amintim și cabinetul în care se realizează terapii intravenoase cu vitamine, antioxidanți, dar și cu NAD care se spune că este “coenzima sănătății și a tinereții.”

”În momentul de față dispunem de zece tipuri de terapii intravenoase venite să acopere o varietate cât mai largă de nevoi, bineînțeles cu posibilitatea de extindere în funcție de cerințele pacienților: Performance, Summer body, Beauty Glow, Wellness, Detox, Hangover, Stress Relief, Iron Boots, Imunity, Imunity + și NAD”, a explicat Dr. Iulia Bârsan.

Un alt serviciu unicat pentru sectorul medical privat din județul Mureș îl reprezintă posibilitatea efectuării examenului extemporaneu și a chirurgiei Mohs, ceea ce presupune excizia formațiunilor tumorale cu analiză microscopică imediată și stabilirea unui diagnostic de malignitate sau benignitate.

”Acest lucru este posibil datorită existenței aparatului Criotom, care ne permite obținerea unei lame histologice din țesut proaspăt într-un timp foarte scurt, de ordinul minutelor. Astfel, stabilirea unui diagnostic rapid este fundamentală atât pentru pacient, cât și pentru chirurg. Acest serviciu este unicat pentru sectorul medical privat din județ”, a subliniat Dr. Iulia Bârsan.

Comisia oncologică multidisciplinară sau Tumor board este obligatorie pentru tratarea corectă a cancerului și este formată dintr-o echipă din care fac parte: oncolog, chirurg, radioterapeut, imagist si patolog.

Brain mapping sau qEEG

Electroencefalografia Cantitativă (qEEG) este o tehnică utilizată în cartografierea creierului, care implică analiza cantitativă a activității electrice a creierului. QEEG este adesea folosit pentru a ajuta la diagnosticarea și tratarea diverselor condiții neurologice și psihologice. Neurofeedback-ul a fost cercetat ca o intervenție terapeutică potențială pentru diverse condiții: ADHD, tulburări din spectru autist, depresie, etc.

 

Clinica ELITEMED, Tg. Mureș, strada Aluniș, nr. 48

Telefon: 0755-122.218,  e-mail: office@elitemed.ro

 

Text: Alex TOTH, Diana CĂRBUREAN

Foto: Atti MĂSLINE

Articol publicat în ediția tipărită cu nr. 127 a revistei Transilvania Business (22 martie-16 aprilie 2024)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare rețea de clinici de oftalmologie din România, „Dr. Holhoș”, se extinde și la Târgu Mureș

Articolul următor

Peste 1.000 de locuri de muncă au fost oferite la Oradea Job Expo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share