Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare rețea de clinici de oftalmologie din România, „Dr. Holhoș”, se extinde și la Târgu Mureș

Clinicile „Dr. Holhoș”, cea mai mare rețea privată de clinici de oftalmologie din România, se extinde cu o a șasea unitate în Târgu Mureș. Noua clinică pune la dispoziția pacienților din Mureș și județele limitrofe, în premieră, posibilitatea de a scăpa definitiv de ochelari cu ajutorul operației SMILE Pro, în prezent cea mai avansată din lume în tratamentul defectelor refractive cum sunt miopia sau astigmatismul miopic.

Este singura rețea de clinici private de oftalmologie din întreaga țară care oferă această intervenție unică, în două unități ale sale: la Cluj-Napoca și, mai recent, și la Târgu Mureș.

Noua clinică „Dr. Holhoș” este rezultatul unei investiții de circa 1,5 milioane de euro și marchează, de asemenea, atingerea unui obiectiv ambițios: acela de a deveni nu doar cea mai mare rețea de clinici de oftalmologie din Transilvania, ci și din întreaga țară. Cu cele șase clinici ale sale, pe care le-a dezvoltat practic de la zero în Alba Iulia, Turda, Mediaș, Sibiu, Cluj-Napoca și Târgu Mureș, la care se adaugă 13 cabinete de optică medicală în cinci județe din aceeași regiune, medicul Teodor Holhoș a reușit să construiască o poveste de succes, pornind de la un modest cabinet deschis în Alba Iulia, orașul său natal.

Odată cu această clinică, rețeaua „Dr. Holhoș” ajunge și în estul Transilvaniei, acoperind practic întreaga regiune. Reușita se datorează unei alegeri dificile. La început de carieră, cu un rezidențiat tocmai finalizat, tânărul medic Teodor Holhoș a avut de ales între a emigra, ca mulți colegi ai săi de generație, a practica oftalmologia ca majoritatea medicilor din această specialitate, dând consultații și prescriind tratamente, sau a se specializa în chirurgia oftalmologică, investind bani din propriul buzunar pentru a învăța să facă operații de chirurgie refractivă cu roboți laser. În clinicile sale dr. Holhoș este cel care realizează toate operațiile, de la cele pentru corecția defectelor de refracție până la complicatele operații pe retină.

„Faptul că am reușit să construim cea mai mare rețea de clinici oftalmologice din România este, în mare parte, rezultatul a trei factori: calitatea serviciilor, munca echipei și, de asemenea, sprijinul partenerilor”, spune dr. Teodor Holhoș. „De la început, obiectivul principal a fost să le oferim pacienților noștri aceleași soluții pe care le au cei din vestul Europei și America, să aducem în România cele mai noi tehnici chirurgicale și cele mai avansate platforme de operații și aparate pentru investigații medicale. Astfel a fost posibil ca la Cluj-Napoca și, de acum, la Târgu Mureș să putem face operația SMILE Pro, care este în prezent cea mai avansată intervenție chirurgicală pentru corecția miopiei, a astigmatismului miopic și, mai nou, a hipermetropiei. Este o intervenție minim invazivă, nedureroasă și foarte sigură, care dă rezultate excelente și are o perioadă de recuperare foarte scurtă”.

Din această lună, așadar, mureșenii care doresc să meargă la un control oftalmologic sau să scape de ochelari se pot adresa Clinicii „Dr. Holhoș” pentru consultații și analize de bază (determinare de dioptrii, examen de fund de ochi, tensiune oculară etc.), dar și pentru investigații complexe preoperatorii (tomografie în coerență optică, topografie corneeană). Pacienții care optează pentru operație ca să scape de ochelari trebuie să știe că în clinicile sale, dr. Teodor Holhoș realizează personal toată gama de intervenții de chirurgie refractivă, de la PRK și LASIK până la SMILE Pro.

Articol publicat în ediția tipărită cu nr. 127 a revistei Transilvania Business (22 martie-16 aprilie 2024)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Oradea se pregătește pentru aeronave de mari dimensiuni

Articolul următor

”Artă în sănătate”, la Clinica ELITEMED

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share