Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky va avea 5 zboruri pe săptămână Oradea – București și 3 zboruri Oradea – Londra

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) şi HiSky au anunțat noile oportunități de călătorie pentru pasageri spre Tel Aviv (Israel), prin demararea zborurilor directe.
Compania aeriană a decis să își extindă operațiunile de la Cluj-Napoca | Foto: AIAIC

Consiliul Județean Bihor a aprobat marți, 9 aprilie 2024, în cadrul unei ședințe extraordinare, contractul de asociere în participație între Societatea Air Oradea S.A. și partenerul selectat HiSky Europe S.R.L. București.

Joi, 11 aprilie, urmează semnarea oficială a contractului. După acest pas, compania HiSky va începe demersurile pentru rezervarea sloturilor de zbor, astfel încât cel târziu în luna octombrie 2024 să înceapă să opereze.

 

Program de zboruri

Conform contractului, HiSky va opera 5 zboruri pe săptămână, pe ruta Oradea – București și retur, respectiv 3 zboruri pe săptămână pe ruta Oradea – Londra și retur. În plus, va opera și zboruri charter către 3 destinații care urmează să fie stabilite.

,,Investițiile care au fost făcute în această perioadă și care continuă să se realizeze la Aeroportul din Oradea pentru a dezvolta infrastructura aeroportuară, trebuie puse în valoare prin apariția unor noi curse interne și internaționale. În acest sens, împreună cu Primăria Oradea, în cadrul acestei companii pe care am înființat-o împreună – AIR Oradea, facem demersuri pentru a avea curse spre destinații cât mai diverse”, a declarat Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, în timpul ședinței extraordinare.

HiSky deține o flotă de 8 aeronave de tip JET, cu configurații variate: 4 aeronave cu 180 de locuri, 1 aeronavă cu 144 de locuri, 2 aeronave cu 220 de locuri și 1 aeronavă cu 275 de locuri (aeronava cu care operează zboruri către SUA).

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OSCAR Downstream a susținut plantarea cu puieți forestieri a 2 hectare de teren în localitatea Lapoș, județul Prahova

Articolul următor
Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini – așa arată capul de afiș al celei de-a 10-a ediții a festivalului Electric Castle.

Electric Castle și-a anunțat programul complet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share