Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

500 de testeri, în “cantonament” la Cluj-Napoca

Cel mai important eveniment de testing din România, RTC, va avea trei zile de ateliere practice și discuții.

Romanian Testing Conference (RTC) pregătește un adevărat cantonament de testing pentru participanți.

Cel mai important eveniment de testing din România, RTC, va avea trei zile de ateliere practice și discuții. Participanții învață și pun în practică la fața locului noi tehnici și abilități care îi ajută să fie mai buni în munca lor zilnică.

Cele mai importante teme ale momentului sunt abordate de experții de top. Evenimentul are loc în perioada 12-14 iunie și va reuni peste 500 de testeri din țară și din străinătate, interesați de creștere și dezvoltare profesională.

Programul pregătit de organizatori abordează principalele teme și provocări ale angajaților și freelancerilor din testing printre care testarea automată, cum testăm eficient, cum ne asigurăm că livrăm un produs de calitate, în ce mod testăm călătoria utilizatorului, cum investigăm erorile, de unde pornim când facem documentarea și mai ales cum ne asigurăm că e corectă.

“Discutăm despre soluții, idei, dar valoarea cea mai mare pe care o aducem e că schimbăm paradigme de gândire și de acționare. RTC îi ajută practic pe cei prezenți să fie mai buni și mai eficienți în munca lor.

Accentul cade pe activitățile practice pentru că ne dorim ca fiecare participant să ducă acasă și în firmă tehnicile, abilitățile și ideile desprinse din prezentări și tutoriale”, afirmă testerul Andrei Conțan, cofondator al RTC.

Specialiști din 10 țări din IT, experți din alte sectoare vor împărtăși din experiența lor, relevantă pentru multiple arii profesionale și vor susține tutoriale și sesiuni de lucru practic. Tema evenimentului este “Dincolo de suprafață. Evidențierea potențialului ascuns în testare”.

Conferința va găzdui cea mai mare “testopsia”, o sesiune interactivă de tip workshop la care sunt invitați toți participanții primei zile. Experții Huib Schoots și Paul Holland îi vor ghida pe testeri și vor scoate la lumină modul în care câteva minute de examinare intensă pot duce la revelații semnificative în ceea ce privește calitatea muncii lor.

Prima zi va cuprinde sesiuni inspiraționale susținute de jurnalistul Vitalie Cojocari și de expertul în testing Rachel Kibler. Ziua continuă cu testopsia și se încheie cu o petrecere unde participanții se pot conecta între ei, cu speakerii invitați și cu organizatorii.

Cea de-a doua zi cuprinde 12 prezentări despre tehnici de testare, inteligență artificială, dezbateri. Ziua a treia va fi una practică și va cuprinde opt workshopuri care îi vor duce pe participanți în teme precum automatizare, eficiența muncii, cultura calității, AI, API Testing, Cypress, SDLC.

Printre vorbitori se numără Lena Nyström, Huib Schoots, Paul Holland, Christian Baumann, Vitalie Cojocari, Sasirekha Palanisamy, Gil Zilberfeld, Edwald Verhoeven, Lalitkumar Bhamare, Melissa Tondi, Mathias Jansson, Grzegorz Niczyporuk, Daniel Nilsson, Nicole van der Hoeven, Gem Hill, Bianca Vadean, Aaron Ingram.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 200 de oportunități de carieră disponibile în cadrul Remote & Hybrid World

Articolul următor

La Oradea a fost inaugurat un radar meteo Doppler ultraperformant

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share