Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Misiune economică a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică “Metaalunie” în România

Delegația olandeză și CCIA Sibiu în vizită la Compa

În organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, în parteneriat cu Federația Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini (FEPA-CM) și compania olandeză First Class Bussines Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga, în perioada 7-13 Aprlie, a avut loc o misiune economică în România, respectiv la București, Brașov și Sibiu, a Asociației Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie.

După vizita oficială la Ambasada Olandei și Camera de Comerț Olandeză Română (NRCC), delegația a vizitat compania CSC Transmetal și s-a deplasat la Brașov unde a efectuat vizite la companiile Antemie și Laromet, urmată de o întâlnire B2B cu membrii FEPA.

În cele două zile petrecute în județul Sibiu, delegația a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritzmeier și Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza și Aterm în Municipiul Mediaș. Pentru discuții pe domeniul prelucrării metalice între companii, a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu, unde au participat membrii Camerei și companii interesate.

Deplasările delegației din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran pentru o experiență inedită și la Castelul Bethlen-Haller pentru o degustare organizată la compania Jidvei.

Reprezentantul Asociației Regale Metaalunie care are peste 15.000 de membrii în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu și a specificat în numele antreprenorilor prezenți: „Multumim pentru calda primire la Sibiu și mulțumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu de a face această vizită de neuitat și un real succes. Colaborarea începe cu o primă intâlnire. Mulțumim pentru această oportunitate!”

Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor, membrilor și colaboratorilor care au facut posibilă această acțiune de succes a mediului de afaceri!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asocierea condusă Freyrom montează tablierul pasajului intermodal de pe Calea Borșului

Articolul următor

Timișoara și Domeniile Murani din Timiș, nominalizate la „Destinația Anului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share